На кого чекає фінансова удача, а на кого посиплються нещастя. Гороскоп на тиждень

На кого чекає фінансова удача,  а на кого посиплються нещастя. Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Які повороти долі та несподіванки підготували зірки для кожного знака зодіаку із 16 по 22 березня, читайте далі. 

Овен 

Тиждень може принести багато суперечок. Намагайтеся тримати свої емоції під контролем, аби уникнути загострення конфліктів, пише 24tv. А ще цього тижня можете сміливо робити дорогі покупки.

- Сприятливий день: 22 березня
- Несприятливий день: 17 березня

Відео дня

Телець 

Цього тижня вам слід уважно стежити за собою. Придивляйтеся уважно до тих, хто на вас палко дивиться і проявляє знаки уваги. Будьте дуже уважними з грішми.

- Сприятливий день: 19 березня
- Несприятливий день: 20 березня

Близнюки 

Вам варто відпочити. Не ризикуйте без необхідності. За можливості перенесіть зустрічі на невизначений термін та почніть інтенсивно займатися саморозвитком.

- Сприятливий день: 22 березня
- Несприятливий день: 17 березня

Рак 

У вас буде непростий тиждень. Вам доведеться долати різні перешкоди та конфлікти. Щоб зберегти нерви, вам потрібно правильно розставити пріоритети. Щодо здоров’я – будьте пильними та обережнішими. 

- Сприятливий день: 19 березня
- Несприятливий день: 21 березня

Лев

Вам потрібно стати більш самостійним у прийнятті рішень. Впевненість дозволить вам ставити перед собою масштабні завдання та успішно їх вирішувати. Відмовтеся від чужих і необов'язкових справ. 

- Сприятливий день: 16 березня
- Несприятливий день: 18 березня

Діва

Тиждень буде доволі завантажений. Пам'ятайте, що ви не самотні, у вас є люди, які готові прийти на допомогу. Об'єднуйтеся зусиллями, грошима, ідеями та натхненням. 

- Сприятливий день: 20 березня
- Несприятливий день: 22 березня

Терези 

Краще не планувати ніяких зустрічей та утриматися від прогулянок. А ось грошові питання i проблеми цього тижня вирiшаться досить легко. 

- Сприятливий день: 18 березня 
- Несприятливий день: 20 березня

Скорпіон 

Не приймайте надто поспішні рішення. Вам слід організувати свій графік, щоб все встигнути. Зосередьтесь на своїй роботі та розвитку. Краще пожертвувати вечірками та шумними компаніями на користь книг та тихому відпочинку.

- Сприятливий день: 16 березня
- Несприятливий день: 18 березня

Стрілець 

Цього тижня у вас можуть виникнути негаразди в особистих справах. Але не варто сильно засмучуватися, усе вирішиться. Зараз слід подбати про свої заощадження. Не поспішайте приймати серйозні рішення. 

- Сприятливий день: 20 березня
- Несприятливий день: 22 березня

Козеріг

Вам потрібно бути уважним та чуйним до оточуючих. Впевненість в собі дозволить поставити перед собою масштабні завдання і успішно їх вирішити. 

- Сприятливий день: 19 березня
- Несприятливий день: 22 березня

Водолій 

Цей тиждень також сприятливий для фінансових операцій, оформлення страховки або документів на право власності. Певні обставини можуть змусити вас взятися за незвичну роботу, але ви все зробите на високому рівні. 

- Сприятливий день: 17 березня
- Несприятливий день: 19 березня

Риби

Через надмірну втому у вас з'явитися бажання все кинути, але не піддавайтесь таким слабкостям. Цього тижня краще відмовитися від будь-яких подорожей. Більше часу приділіть вашому харчуванню та здоров'ю.

- Сприятливий день: 17 березня
- Несприятливий день: 18 березня

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up