На кого чекають приємні сюрпризи, а на кого невдачі. Гороскоп на тиждень

На кого чекають приємні сюрпризи, а на кого невдачі. Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Які повороти долі та несподіванки підготували зірки для кожного знака зодіаку із 23 по 29 березня, читайте далі. 

Овен 

Вас чекає приємна звістка. Цього тижня доведеться приймати важливі рішення. Зверніть увагу, покращити ваш матеріальний стан поки що не вдасться, сприйміть це як належне. Не беріть участі в конфліктах, які вас не стосуються, та слідкуйте за своїми словами, пише 24tv. 

- Сприятливий день: 29 березня
- Несприятливий день: 27 березня

Відео дня

Телець

Тиждень буде сприятливим для навчання. Будьте обережні з фінансами та не робіть спонтанних покупок. У кінці тижня будьте готові до приємних сюрпризів.

- Сприятливий день: 26 березня
- Несприятливий день: 28 березня

Близнюки 

За свою працьовитість, ви отримаєте хорошу винагороду. А ось на роботі вам варто вчитися казати "ні" додатковим навантаженням. На вихідних проведіть час в оточенні лише найближчих та максимально набирайтесь сил. 

- Сприятливий день: 23 березня
- Несприятливий день: 24 березня

Рак 

Початок тижня буде веселим і радісним, а ось в другій половині, ви з головою поринете в роботу. Не стримуйте себе і проявляйте свої почуття. Зараз несприятливий час для з'ясувань стосунків з керівництвом. Навіть якщо вас зараз щось не влаштовує, залиште серйозні розмови на кращий час. 

- Сприятливий день: 25 березня
- Несприятливий день: 26 березня

Лев 

Тиждень принесе вам нові враження. Вкладайте у свою роботу максимум зусиль і ваші старання не будуть даремними, скоро на вас очікує фінансова винагорода. На вихідних – саме час втілити в життя свої плани, які давно зріють у голові. 

- Сприятливий день: 28 березня
- Несприятливий день: 29 березня

Діва

Цього тижня у вас виникне багато цікавих і перспективних ідей. Намагайтеся їх фіксувати, щоб потім повернутися до їх розгляду. Фінансове становище на межі кризи, але глибока бідність вам не загрожує. 

- Сприятливий день: 23 березня
- Несприятливий день: 24 березня

Терези 

Не варто розповідати про свої плани людям, яким не дуже довіряєте. Адже це може мати негативні наслідки. Цього тижня не виключені несподіванки та різкі зміни. Але вже в четвер життя повернеться до звичного режиму.

- Сприятливий день: 25 березня 
- Несприятливий день: 27 березня

Скорпіон 

Не втрачайте ініціативності на роботі.  Впевненість в собі дозволить вам успішно вирішувати усі поставленні завдання. Присвятіть час особистісному розвитку через творчу активність. 

- Сприятливий день: 26 березня
- Несприятливий день: 24 березня

Стрілець 

Тиждень буде важким та виснажливим. На вас зваляться дуже багато справ. Проте вам вдасться все вирішити. Головний акцент цього тижня варто зробити на духовне зростання. Зберігайте спокій у будь-якій незрозумілій ситуації. 

- Сприятливий день: 26 березня
- Несприятливий день: 28 березня

Козеріг 

Тиждень пройде в шаленому темпі. Вам необхідно вимагати від себе рішучості. Якщо ви відчуваєте, що хтось нав'язує вам якусь роботу, то швидко позбавляйтесь від неї. Не варто забувати про власне здоров'я.

- Сприятливий день: 23 березня
- Несприятливий день: 24 березня

Водолій 

Тиждень буде насичений стресами та клопотами. Але не беріть все близько до серця. Попросіть допомоги в інших. Більше відпочивайте вдома і набирайтесь сил на майбутнє.

- Сприятливий день: 27 березня
- Несприятливий день: 26 березня

Риби 

У першій половині тижня зробіть генеральне прибирання та позбудьтеся зайвих речей. А ось друга половина тижня буде сприятливою для планування свого бюджету.  Попіклуйтесь про здоров'я – як фізичне, так і психологічне. 

- Сприятливий день: 28 березня
- Несприятливий день: 29 березня

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up