На Майдані монтують сцену. На ній агітуватиме Святослав Вакарчук

На Майдані монтують сцену. На ній агітуватиме Святослав Вакарчук
  • 11 червня до Хмельницького приїде лідер гурту “Океан Ельзи”.
  • Розкаже про свою новостворену партію “Голос” та проведе безкоштовний концерт.

Майдан Незалежності у Хмельницькому оточений вантажівками. Вони привезли сюди обладнання для монтажу великої сцени, а робітники вже почали підготовчу роботу з її устаткування. Завтра, 11 червня, тут виступить Святослав Вакарчук. Приїде він до нашого міста у рамках “Туру Змін” разом із командою новоствореної політичної партії “Голос”.

Про це повідомили на сторінці партії у Facebook.

Відео дня

В ході візиту заплановано:

18:00 – знайомство і спілкування з волонтерами “Команди Змін”.

19:30 – спілкування з журналістами.

20:30 – презентація членів команди “Голос”.

21:00 – концерт “Океану Ельзи”.

З 20-ї години на Майдані чергуватиме поліція. Для забезпечення правопорядку буде залучено 30 патрульних також біля сцени чергуватимуть працівники Зарічанського, південно-західного та міського відділів поліції. Правопорядок охоронятимуть і працівники ТОРу. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції та міського відділу поліції.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Вано

    Пора "халявних" концертів від співаків почалась. Але потім доведеться все таки сплатити за відвідування концертів
  • Nadya Tekluk

    говорят,Полякова тоже в политику собралась!)))ещё нет афиш с агит-концертами?)))может,ещё "Дизель-шоу"  соберётся всем составом,схожу с удовольствием!)))
  • Женя Навроцька

    ЦЕ ЛЮДИНА ЯКА ЗА ПОРОШЕНКА ДУМАЙТЕ ДОБРЕ ЙДІТЬ НА КОНЦЕРТ  ,АЛЕ.
  • Andrii Timoschyk

    Скоро партія рибаків буде виступати ,а за ними одразу ж партія штукатурів. Треба на них сходити)))

    Мастер Автополив reply Andrii Timoschyk

    Разом нс багато, нас неподолаты ( дегенератывни дэбилы Украины)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up