На місці російських банків у Хмельницькому відкрили салон краси і магазин іграшок

На місці російських банків у Хмельницькому відкрили салон краси і магазин іграшок
  • "Сбербанк России" і ВТБ Банк, які раніше знаходились на Кам'янецькій, пікетували та заливали кров'ю. 
  • У 2016 році українські філії цих фінустанов у Хмельницькому закрились. 
  • Що відкрили на місці, де були російські банки, дізнавалися журналісти vsim.ua. 

Ще у квітні 2014 року "свободівці" вперше облили кров'ю два російські банки - Сбербанк Росії і "ВТБ Банк". Обидва знаходились на Кам'янецькій. Пізніше фінустанови розмальовували фарбою і навіть били вікна серед ночі.

Обливали кров'ю і закидали гільзами

Відео дня

Те саме повторилось і у квітні минулого року. Спочатку "Правий сектор" влаштував протест біля "ВТБ Банк" на Кам'янецькій, 38. А вже за тиждень із закликами «Геть бізнес окупанта!» та «Російське вбиває!» активісти пікетували Сбербанк Росії на Кам'янецькій, 58. Банк облили кров'ю і закидали гільзами. У листопаді минулого року пенсіонери і студенти вийшли на протест ще одного російського банку "VS Bank", що на Шевченка, 11. 

Російські банки "переїхали"

9 грудня 2016 року "ВТБ Банк" покинув приміщення біля першої аптеки. Працівники зняли усі вивіски, а на дверях залишили оголошення про те, що обслуговуватимуть клієнтів дистанційно - з Вінниці. А от Сбербанк Росії з Кам'янецької, 58 перебрався на іншу адресу. Банк працює на Подільській, 54. "VS Bank" на Шевченка працює і досі. 

Що відкрили на місці закритих банків

У травні в приміщенні колишнього "ВТБ Банк" почали ремонт. Декілька днів тому на фасаді вже з'явилась вивіска, що 15 липня буде відкриття супермаркету дитячих товарів "Носорог". В правій частині приміщення відкриють магазин з взуттям. Ліва частина поки шукає орендаря. 

На Кам'янецькій, де раніше був Сбербанк Росії, приміщення розділили на дві частини. Справа відкрили салон краси, а зліва центр продажу нерухомості "Слон" шукає покупця. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анна Островська

    а чого ж тепер свобідівці і правАсєки не обливають сбербанк на подільській?

    Сергій Якубенко reply Анна Островська

    вони прийшли до влади і дєрєбанять землі й комунальні приміщення
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up