На "острові кохання" у Хмельницькому пропонують створити святкову зону

На "острові кохання" у Хмельницькому пропонують створити святкову зону
Фото: Конкурс від «Всім»: голосуйте та обирайте 7 чудес Хмельницького
  • Острівець серед Бугу може стати чудовим місцем для проведення весільних церемоній і не тільки, переконана хмельничанка Поліна.
  • Вона написала петицію із відповідною пропозицією.
  • Друзі, а вам до вподоби така ідея?

Хмельничанка Поліна Фурман пропонує створити локацію для весільних церемоній на "острові кохання". Вона написала відповідну петицію. Аби її розглянули у міській раді, вона має набрати 500 підписів за наступні 89 днів. 

У своїй петиції Поліна написала наступне:

  • "Прошу мера міста Олександра Симчишина та міську раду розглянути пропозицію, про створення з острівця Кохання зону для проведення церемоній вінчання, задля родзинки популяризації міста, романтизму, загального блага, підвищення зацікавленості та туризму..."

Підтримати ініціативу хмельничанки можна ТУТ

Відео дня

Друзі, як вам така ідея — ви за чи проти? Діліться своїми думками у коментарях.  

Трішки про Острів Кохання у Хмельницькому. Він споруджений 1949 року під час облаштування заплави Південного Бугу. Зараз територія острова необлаштована, тут є лише стела з брендом Хмельницького. Острів  встиг “нажити” історію та навіть кілька легенд. Одна із них каже, що першою дівчиною, яка ступила на острів, була дівчина Мар’яна. Тож якщо у пізній порі на острові тричі промовити її ім’я — Мар’яна у власній персоні з’явиться перед вами.

Пропонуємо вам перевірити, що ви знаєте про “острів кохання” за допомогою тесту.  

Нагадаємо, раніше до мерії звернулися із петицією, у якій пропонували провести канатну дорогу через Південний Буг.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Vadim Muliar

    Дічь
  • Людміла

    Для церемоній вінчання потрібна церква. Для існування церкви потрібні прихожани, цікаво як вони туди доберуться. Якщо переправа платна, то не кожен зможе туди попасти а існування церкви без прихожан не реальне. Щоб зробити міст або переправу треба вкласти кошти. Запатання хто вкладе?

    Скоріше уявляю розважальну зону для літнього відпочинку.
  • Amid Zorom

    Фонтан краше там Гарни зробити...а не церемонии
  • Игорь Шулаков

    Капец острову..и до тебя добрались..а потом еще и переименуют...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up