На ринку “Ранковий” почали реконструкцію (ФОТО)

На ринку “Ранковий” почали реконструкцію (ФОТО)
  • На комунальному ринку, що біля Кам’янецького переїзду, забирають старі кіоски.
  • Продавців планують переселити у нові. Та коли це буде, в адміністрації не кажуть.
  • Як проходить реконструкція, бачили журналісти vsim.ua.

Ринок «Ранковий», що знаходиться біля Кам’янецького переїзду, називають ринком із низькими цінами. Продають на ньому як з торговельних кіосків, так і з прилавків. Реконструкцію комунального ринку планували ще у 2015, та руки дійшли лише наприкінці квітня цього року. Адміністрація планує розширити центральну алею та замінити старі кіоски на нові. Підготовчі роботи вже розпочали.

- Зараз ми хочемо зробити центральну алею. Ми поставимо десь 40 нових кіосків, всі вони будуть накриті, буде освітлення зроблене. Скільки витратимо на це, не знаємо. Що заробимо, те і піде. Термінів нема, як будуть кошти поступати, то будемо і робити, - розповідає vsim.ua директор ринку “Ранковий” Володимир Чекман.

Так виглядає конструкція нового кіоску. Його поділять на торгівельні місця. 

Відео дня

Кожен кіоск буде по 4 квадратних метри. Туди переселять продавців, які торгували на цих торговельних місцях. Проте, коли закінчиться реконструкція у адміністрації не знають. Мовляв, все залежить від наявних коштів. Продавці про реконструкцію чули, однак знизують плечима. Коли торгуватимуть з нових конструкцій, ще не знають. 

- Місця у нових кіосках залишаться за тими ж продавцями. За них вони платитимуть так само. Хоча площа кіоску зменшиться, більше місць не буде. Один кіоск взагалі заберемо, бо там проведена газова труба, - каже Володимир Чекман. 

Продавців попередили про незручності. У кого забрали кіоск на заміну, торгують зі столів

Поки поставили лише один кіоск. Його поділять на 3 торгівельні точки

Решта продавців торгують ще зі старих синіх конструкцій

Бабульки продовжують і далі торгувати з рук біля Філармонії

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    а бабулькам все одно)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up