Реконструкція хмельницького комунального ринку запланована на весну

Реконструкція хмельницького комунального ринку запланована на весну

Комунальний ринок «Ранковий», що знаходиться біля Кам’янецького переїзду, виглядатиме охайніше. Центральну алею зроблять просторішою, під ногами залатають ями, а межі ринку розширять.  

Реконструкцію, яку планували зробити ще минулого року, проведуть у 2017. Дирекція вже попередила підприємців про зміни і тимчасові незручності під час проведення робіт. Розпочнуть з головної алеї, яка веде від входу в ринок і аж до самої колії. Старі металеві конструкції мають замінити на нові. Кожен кіоск матиме 6 квадратних метрів. Умови у всіх будуть однакові.

- По алеї кіосків 50 будемо замінювати. Тут дуже важко пройти вниз до колії, а це центральна частина ринку, - розповідає «ВСІМ» директор  МКП «Ринок «Ранковий» Володимир Чекман. – Нові кіоски будуть мати 2 на 3 метри. Ми їх вже замовили. Роботи розпочнемо з березня. Потрібно ще плитку постелити, підлатати асфальт.   

 Реконструкція проводитиметься за кошти ринку. Старі металеві кіоски, які знаходяться в комунальній власності і мають більш-менш нормальний вигляд, перенесуть. Їх не будуть продавати, бо адміністрація ринку має на них свої плани.  Кіоски, які належать приватним особам, зобов’яжуть з території прибрати. Нові торгові місця підприємці орендуватимуть.

Відео дня

- Всі кіоски будуть в комунальній власності, - розповідає заступник міського голови Володимир Гончарук. – Місця орендуватимуть. Перевага надаватиметься тим підприємцям, які зараз торгують.

Є ймовірність, що кількість торгових міць збільшиться. У мерії не виключають, що орендна плата в нових контейнерах може зрости. Але поки що розрахунків немає.  

А ось цю болотяну місцевість заасфальтують, траву повикошують і сюди відкриють прохід для покупців. Цю землю віддали комунальникам. Територія знаходиться ближче до колії, і саме сюди перенесуть МАФи з центральної алеї.  

Володимир Чекман планує організувати на цій ділянці скоб’яні торговельні ряди. Таким чином відмежувати їх від продовольчих товарів.  

За ремонт центральної частини ринку візьмуться пізніше. Ці коричневі  МАФи на "Ранковому" з'явилися цьогоріч. Їх встановили підприємці з ринку "Приватна справа", яким не дісталося місце в павільйоні на Виставці. Влада міста дозволила їм розмістити на комунальному ринку кіоски за власний кошт. За словами Володимира Чекмана, деякі з них вже продані.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Як тільки ви добралися до крісел, давай останнє забирати, що збудували ваші попередники, яких ви так критикуєте. ТИ ЙОГО БУДУВАВ? Йди краще відбудуй свої свиноферми, які по розвалював в себе, можеш там басейн збудувати, хто забороняє. Диви яке чванливе і алчне, в себе все по розвалювали і сюди приїхали розвалювати.Всюди де ви свого носа запхаєте -розруха і корупція..

    Анонім reply Анонім

    Розважальний комплекм дозволяємо побудувати на місці тюрми.А базар не чіпай, бо там знаходиться осіне гніздо, не радий будеш...

    Анонім reply Анонім

    Цей ринок залишиться, просто треба довести до ладу. Адже кіоски старі,ржаві , асфальт вибитий. А людей ніхто не вижене, їм поставлять нові кіоски

    Дмитрий Казанцев reply Анонім

    просто АО МММ с продавцов таким макаром бабло очередной раз снимет
  • Анонім

    А людей куди подіти?Може ім теж хочеться істи, тож не тільки вам дармоідам в кріслах. Перед тим як там щось інше будувати спочатку робочі місця утворіть на таку ж саму кількість людей. Це по-перше, а по-друге розважальні комплекси вже давно ніхто не ходить, бо люди на грані виживання.
  • Анонім

    Так, цей ринок потрібен місту, головне привести його до ладу.
  • Анонім

    "Ранковий" - це єдиний комунальний ринок міста з найдешевшими цінами. Сюди привозять свою продукцію з різних сіл  Хм.області. Реконструкцію потрібно робити обов'язково, ринок потрібен хмельничанам.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up