На скільки оштрафували підприємця, який незаконно зрубав ялинку на проспекті Миру

На скільки оштрафували підприємця, який незаконно зрубав ялинку на проспекті Миру
Фото - Олена Голубнича
  • Біля торгового центру «Ріко» зрізали рідкісну ялинку.
  • Адмінпротокол склали на місцевого підприємця.

Біля торгового центру «Ріко», що на Виставці, зрізали рідкісне дерево. Подія трапилась ще 1 грудня і дуже швидко набула розголосу. Голова громадської організації «Врятуй життя», волонтерка Олена Голубнича оприлюднила цей факт і повідомила про подію муніципальну дружину, поліцію і Держекоінспекцію. До слова, спиляне дерево біля ТЦ - це була рідкісна блакитна ялинка. 

Як з'ясувалось, робітники зрізали дерево, аби розширити фундамент для магазину. Дозволу у підприємця на це не було. На хмельничанина склали протокол. Про це повідомляють у Державній екологічній інспекції у Хмельницькій області. 

«Державні інспектори з охорони довкілля оперативно виїхали на місце події та встановили, що один з підприємців вирішив розширити фундамент свого магазину та йому завадила в цьому ялинка. Не дивлячись на те, що відповідного дозволу на знесення зелених насаджень цей підприємець не мав, він вирішив зрубати дерево», - йдеться у повідомленні. 

Відео дня

За шкоду, нанесену внаслідок знищення зелених насаджень, підприємця оштрафували на чотири тисячі гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (56)
  • Світлана Зозуля

    Краще б присудили три ялинки таких посадити і виростити
  • Юлия Маковская

    Голубничая, как всегда, бывает всюду, только не на работе
  • Александр Святецкий

    одразу скажу, що не схвалюю дій підприємця-це неприпустимо. Але: отримати дозвіл на спилювання і його організацію по часу і витратам-близько місяця+по грошам приблизно те ж, як і штраф. а спиляти без дозволу-просто штраф (за умови, що спіймали).
  • Андрей Савицкий

    В  Баламутівці в центрі села, біля школи вирубали, викорчували яблуневий сад. Тепер там сіють сою, бризкають її всякими хімікатами прямо під вікна ми школи. Діти цим усім дихають. Куди звернутися? Де знайти небайдужих? Одну ялинку шкода, а то цілий сад! Тут хоч мізерний штраф сплатив, а Баламутівська директорка заявила, що робить що хоче. Багіня!!!

    Галина Корягіна reply Андрей Савицкий

    Андрей Савицкий ось і все зрозуміло.,, Нещасна '' еліта села. Ніяк не наїдяться землі.

    Андрей Савицкий reply Андрей Савицкий

    Галина Корягіна Ось такі " патріоти"- моя хата з краю. Чоловік директорки Голова сільради. Кожен боіться відкрити рота. Одним словом, запроданці.

    Галина Корягіна reply Андрей Савицкий

    Андрей Савицкий це вже ні в які рамки не входить. Де люди, де,, громада'' села?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up