На транспортні «кишені» у Хмельницькому йдуть мільйони

На транспортні «кишені» у Хмельницькому йдуть мільйони
Дерева то таке. Головне, щоб зупинка була.

У місті збільшують кілька місць для зупинок транспорту. На Чорновола розрили тротуар і зрізали дерева. По Старокостянтинівському шосе планують зробити заїзну «кишеню» з парковкою. 

На магістральних міських вулицях мають бути «кишені» на зупинках громадського транспорту. Там де їх немає, взялися за облаштування. Тривають роботи на Чорновола і Старокостянтинівському шосе. Більш масштабні вони у Раковому.

- Зараз триває капітальний ремонт вулиці Чорновола згідно четвертої черги. Дещо розширимо дорогу там, де цього вимагають відповідні норми, - розповіла «ВСІМ» начальних інженерно-технічного відділу управління ЖКГ Світлана Надаховська. - На ремонт дороги, тротуарів та інше передбачено 7,1 мільйона гривень. Роботи мають бути завершені до кінця року.

На Чорновола ремонтують дорогу на частині від провулку Госпітального і майже до заводу «Адвіс». На цьому відрізу є дві зупинки. Обидві біля заводу «Укрелектроапарат». Ту, що веде в сторону центру, не перенесли. З протилежної сторони посунули вперед. В подальшому маршрутки і тролейбуси ставатимуть за світлофором.

Відео дня

На місці майбутніх «кишень» колись були дерева. Близько двох десятків лип зрізали. Комунальників це не дуже схвилювало.

- Місця для «кишень» обирали не ми. Замовляли проект у фахівців. Ми просто виконуємо завдання, - прокоментував «ВСІМ» начальник управління ЖКГ Хмельницької міськради Віктор Чапайда.

Вулицю Чорновола почали ремонтувати ще у 2015 році. Основні роботи велися перед місцевими виборами. На усіх зупинках були організовані заїзні «кишені».

Тривають ремонтні роботи біля міської лікарні по Старокостянтинівському шосе. На «кишеню» передбачено 975 тисяч гривень. Тут також планують організувати місце для паркування авто. Як повідомив «ВСІМ» начальник управління по безпеці дорожнього руху Олександр Ковальчук, всі роботи мають завершити до 1 вересня. Про те, чому спершу обрали саме цю зупинку, комунальники говорять мало. Їм сказали, вони зробили. Хоча громадський транспорт по цій частині дороги ходить не дуже часто.

Читайте також: Зупинку «П’яте колесо» у Хмельницькому скоро закриють

Працюють комунальники і на вулиці Волочиській. Кожна зупинка буде із відповідним місцем для заїзду громадського транспорту. На цьому комунальники планують не зупинятися. Як казав Віктор Чапайда, планів у них, як в Наполеона. Але це поки задумки, які практично не мають офіційного підгрунття. Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».Пройти біля зупинки "Укрелектроапарат" важко.Тротуари розриті по обидві сторони дороги по Чорновола.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    А що вам не подобається? - прийшла нова чесна влада, нові порядки, закони та норми дерибану майна тер.громади. Зберігайте в себе на компах кеш кадастрової карти хмельницького та області. Подивитись потім після зміни влади, чи там все те саме, що і було на момент її приходу. Не здивуюсь якщо парки та ліси із держвласності переповзуть у приватну))
  • Анонім

    ламать не строить. а подумать что б сделать по-другому? там возле ХЗТП есть огромный карман. Или там только для машин мажоов стояночка?

    Анонім reply Анонім

    мутна історія
  • Анонім

    липи порубали
  • Анонім

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up