Зупинку «П’яте колесо» у Хмельницькому скоро закриють

Зупинку «П’яте колесо» у Хмельницькому скоро закриють

Нова зупинка біля підземки обійдеться міському бюджету в 354 тисячі гривень. Вже за місяць автобуси і тролейбуси ставатимуть лише біля «Ощадбанку». Зупинку «Торговий центр», яку хмельничани ще називають «П’ятим колесом», закриють.

Довгі колони маршруток і тролейбусів затримують рух транспорту на перехресті Подільської та Кам’янецької. Проблему має вирішити закриття зупинки «Торговий центр». Вже за місяць громадський транспорт зупинятиметься лише біля підземки.

 - Протягом місяця маршрутки і тролейбуси ще будуть робити посадку/висадку пасажирів на двох зупинках, - розповів «ВСІМ» заступник начальника управління транспорту Хмельницької міськради Сергій Шепурєв. - Ми вже готуємо проект. Згідно нього зупинки «Торговий центр» більше не буде.

На облаштування повноцінної зупинки біля підземки та розширення дороги з міського бюджету виділили 354 тисячі гривень. Довжина «кишені» становить 35 метрів, ширина – 3 метри. Виконавцем усіх робіт є «Хмельницьке шляхово­-будівельне управління 56». Більшість робіт уже виконано. Залишилося встановити пішохідну огорожу. Планують зробити це до липня. Як повідомили «ВСІМ» в управлінні ЖКГ, на зупинці не передбачено встановлення торгових точок. Чи буде облаштоване місце для очікування транспорту з лавочками та накриттям поки невідомо.

Відео дня

Раніше міська влада не планувала закриття зупинки. Вважали, що доцільніше буде, коли біля «Ощадбанку ставатимуть лише маршрутки, а «Торгівельного центру» тролейбуси і автобуси. Згодом вирішили, що це не розгрузить рух по Кам’янецькій.

Нагадаємо, що роботу над транспортною «кишенею» мали розпочати ще минулого року, але тоді на заваді стала електроопора, яку мало забрати комунальне підприємство «Електротранс». 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Корупція. Ви що смішні?  Ремонт в квартирі тягне на півляма
  • Анонім

    Ашо так ,кольгаффер напевне здала під торгові площі перші поверхи зданій по 80 000 в мес каждий напевне
  • Анонім

    І ще майже 400 тис. грн.? На що? Вот схеми корупційні працюють.
  • Анонім

    Моллдці! Правильне рішення. Тепер хвіст з маршруток розтягнеться на все перехрестя Подільська-Кам'янецька. Задачу з розвантаження вулиць від заторів виконано!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up