На Володимирській ремонтують колишній корпус ХУУПу. Туди перенесуть Департамент соцзахисту

На Володимирській ремонтують колишній корпус ХУУПу. Туди перенесуть Департамент соцзахисту

У будинок, в якому раніше знаходився корпус заочного факультету університету управління та права, переселиться Департамент соцзахисту. Будівельники вже розпочали ремонтні роботи. Капремонт, на який витратять 3,5 мільйони гривень, планують закінчити до кінця року. 

Підрозділи обласного соцзахисту розкидані по всьому місту. Частково Департамент знаходиться на майдані Незалежності. Також соцзахист займає приміщення обласної податкової, що на Героїв Майдану, Держказначейства на Свободи та міського центру зайнятості на Пилипчука. Для того, аби об’єднати всі підрозділи у одній будівлі, Департамент взяв в оренду приміщення п’ятиповерхівки, що на Володимирській, 109. Раніше тут знаходився корпус заочного факультету ХУУПу, проте вже більше року будівля пустувала.

- Ця п’ятиповерхова будівля належить Мінсоцполітики та знаходиться на балансі обласного центру зайнятості. Нам її дали в оренду на 25 років. В 2014 році ми виграли грант Європейського Союзу на створення у місті Управління регіональним розвитком ринку праці, у якому будуть проводитись різні навчання, тренінги. У цю будівлю вирішили перенести і всі підрозділи Департаменту, - розповідає «ВСІМ» директор Департаменту соцзахисту населення Хмельницької ОДА Світлана Лукомська.

На п'ятому поверсі будівлі вже повибивали вікна та обкладають приміщення цеглоюРемонтувати та облаштовувати будівлю будуть як за кошти ЄС, так і за гроші, які виділив обласний бюджет. Загалом на капремонт піде 3,5 мільйони гривень: 2 мільйони з коштів гранту та 1,5 з бюджету області.

Відео дня

- Проект у нас має визначений термін реалізації – з вересня по грудень цього року. Протягом декількох тижнів ми займалися виготовленням проектно-кошторисної документації, а нещодавно будівельники вже приступили до роботи. До кінця року проект має бути зданий. Департамент перенести у нові приміщення маємо до лютого, саме тоді і відзвітуємо Європейському Союзу, - каже Світлана Лукомська.

На першому поверсі соцзахист вже планує відкрити приймальню, до якої за різними питаннями зможуть звертатись хмельничани. 

Раніше у будівлі навчались заочники ХУУПуСоцзахист заселиться у нові приміщення вже за 3 місяціВікна повибивали, а гору скла зилишили біля будинку

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • PAL

    Правильное решение.

    .полінка reply PAL

    на всі 100. ще треба всі управління міської ради переселити в одне приміщення. десь на виїзд з міста, а то тратять гроші на бензин в службових авто, щоб з відділа в відділ поїхати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up