На в’їзді у Хмельницький зі сторони Вінниці встановили перший блокпост

На в’їзді у Хмельницький зі сторони Вінниці  встановили перший блокпост
Хмельницькі активісти облаштували перший блокпост на Давидковецькому перехресті. Представники Автомайдану, Самооборони та працівники ДАІ чергуватимуть цілодобово.

Хмельницький Автомайдан ініціював створення блокпостів на в’їздах у Хмельницький. Головна мета - зберегти спокій громадян на території регіону, не допустити в'їзду на територію міста людей з радикальними, сепаратистськими настроями, кримінальних груп.  

- Дуже багато людей опустили руки і зневірилися, але ми будемо обороняти нашу країну й далі, - каже Вікторія Середюк. -  Вже встановили намет МНСників. На місці чергуватимуть активісти. З понеділка плануємо влаштувати ще один блокпост зі сторони Старокостянтинова.   

Відео дня
> Для облаштування блокпостів активісти потребують мішків для фасовки піску, буржуйки, прожектори, шини, лежаки та їжу для тих, хто чергуватиме на місцях. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Anonymous

    После февральской революции всегда идет октябрьская...
  • Anonymous

    Украина, что ж ты такая глупая... Когда прозрение настанет?
  • Anonymous

    (:cry:) вава! зеленку
  • Anonymous

    хренотень
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up