На Ярмолинеччині знайшли тіло жінки

На Ярмолинеччині знайшли тіло жінки
Фото ілюстративне
  • Пожежа приватного будинку виникла в Соколівці.
  • Під час обстеження приміщення пожежники виявили тіло 96-річної жінки.
  • Ймовірно, пожежа сталася через необережне поводження з вогнем.

Трагедія сталася в селі Соколівка Ярмолинецького району. Вчора, 12 червня, близько 6-ї години ранку до населеного пункту викликали рятувальників. Там горів приватний житловий будинок.

Саме приміщення рятувальникам вдалося швидко загасити. Вогнем було знищено деякі речі домашнього вжитку. Під час обстеження будівлі рятувальники виявили тіло жінки. Нею виявилася 96-річна пенсіонерка. Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

На місці працювала 22 пожежна бригада району. Конкретної причини займання надзвичайники поки не називають. За попередньою версією, будинок спалахнув через через необережне поводження з вогнем.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up