На згарищі в Хмельницькій області знайшли тіло 33-річного чоловіка (ВІДЕО)

На згарищі в Хмельницькій області знайшли тіло 33-річного чоловіка (ВІДЕО)
Скрін з відео ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Це трапилось в Шепетівському районі.

  • Рятувальники кажуть, загиблий нехтував правилами безпеки під час куріння. 

У неділю, 16 жовтня, в Хмельницькій області трапилась ще одна пожежа. Це сталося в селі Хоросток Ганнопільської тергромади Шепетівського району. Повідомлення про загорання надійшло від місцевих мешканців до Служби порятунку о 03:19. 

На місце події вирушили рятувальники з міста Славута та бійці місцевої пожежної охорони села Ганнопіль.

— Через пізнє повідомлення та значну відстань на момент прибуття підрозділів площа пожежі склала 60 квадратних метрів. Під час розвідки та гасіння загоряння було виявлено тіло 33-річного чоловіка, — повідомляють в управлінні надзвичайних ситуацій. 

Відео дня

 

За попередніми даними вогнеборців, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем загиблого під час куріння. Водночас надзвичайники просять хмельничан бути дуже обережними у поводженні з відкритим вогнем. Адже нехтування елементарними правилами безпеки часто обходиться дорогою ціною.

До слова, в суботу майже опівночі в мікрорайоні Гречани трапилась пожежа. Згорів "вагончик" сторожа біля недобудови по вулиці Шухевича. Вогонь розповсюдився на площу в 50 квадратних метрів, згоріли меблі та речі домашнього вжитку.  

Того ж вечора трапилась ще одна пожежа. До диспетчерської служби зателефонували місцеві та повідомили, що поблизу села Малашівці Хмельницької міської громади загорілася літня кухня.

Нагадаємо, днями в центрі Хмельницького палала вантажівка. На будівництві вибухнула фура і згоріла вщент. Фото та відео з події переглядайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Галина Діденко

    Курять де попало кидають недопалки  ,а ще під мухою спричиняють жахливі наслідки смерті вічна пам'ять загиблому родинні щирі співчуття
  • Nikolay Derus

    Шкідливий звички нерідко приводять до трагедії !

keyboard_arrow_up