Нічна пожежа у Гречанах: що відомо (ФОТО, ВІДЕО)

Нічна пожежа у Гречанах: що відомо (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з телеграм-каналів Труха.Хмельницький та Хмельницький.Live
  • Цієї ночі в мікрорайоні виникла пожежа. 

  • Місцеві телеграм-канали виставили фото та відео, як горить, ймовірно, сторожовий вагончик поруч недобудови. 

В суботу, 15 жовтня, майже опівночі в мікрорайоні Гречани трапилась пожежа. Місцеві мешканці зняли фото та відео з місця події. Інформацію розповсюдили в телеграм-каналах. Так, у спільноті “Хмельницький.Live” повідомляли, що начебто палає по вулиці Гонгадзе, начебто горів "вагончик" сторожа біля недобудови.

 

Начальник прес служби надзвичайників Олександр Гулько повідомив, що пожежа виникла о 23:53 по вулиці Шухевича. Загорілась приватна господарча споруда. Вогонь розповсюдився на площу в 50 квадратних метрів, згоріли меблі та речі домашнього вжитку

Відео дня
cript async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?21" data-telegram-post="truexachmielnicki/4458" data-width="100%">

 

Пожежу загасили о 00:11, при цьому врятували поруч розташований будинок від знищення вогнем. Ймовірною причиною загоряння надзвичайники називають порушення правил безпеки при експлуатації печей. На щастя, постраждалих немає. 

Фото з телеграм-каналу Труха.Хмельницький

До слова, того ж вечора трапилась ще одна пожежа. О 23:29 до диспетчерської служби зателефонували люди та повідомили, що поблизу села Малашівці Хмельницької міської громади загорілася літня кухня.

Коли на місце події прибули надзвичайники то з'ясували, що площа пожежі склала 20 квадратів та вогонь от-от міг розповсюдитися на інші будівлі. Загоряння оперативно ліквідували надзвичайники 3 Державної пожежно-рятувальної частини обласного центру.

Нагадаємо, днями в центрі Хмельницького палала вантажівка. На будівництві вибухнула фура і згоріла вщент. Фото та відео з події переглядайте за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Olga Zugan

    Я щитаю що ця пожежа виникла від гарячих голів, або від російського мира, який находиться ще по всій Україні. Дуже жалько, що наши захисникигинуть

    Читач62 reply Olga Zugan

    Щитаю, мира, жалько - Ольго це на якій мові ви писали?

keyboard_arrow_up