Наприкінці квітня у Хмельницькому відбудеться автомобільний фестиваль «Race Party»

Наприкінці квітня у Хмельницькому відбудеться автомобільний фестиваль «Race Party»
  • Організатори фесту запланували три види змагань серед любителів авто.
  • Відпочинок та розваги передбачили і для звичайних відвідувачів.
  • Хмельничани зможуть оцінити майстерність близько 180 автомобілістів. 

В квітні у Хмельницькому відбудеться фестиваль автомобілістів «Race Party». Автолюбителі зможуть показати на ньому свою майстерність, а відвідувачі її оцінити та розважитись. Організовує фест громадське об’єднання «ХАЛК». Голова організації Володимир Огойко розповідає, що подібне автошоу у місті відбудеться вже всьоме. Цьогоріч для хмельничан запланували чимало цікавинок. До традиційного спринту серед автомобілістів додадуться ще два види змагань.

- За два дні ми приймемо три види змагань, - пояснює Володимир Огойко. – Спершу буде відкриття сезону чемпіонату України по автозвуку «Emmа-Україна». Другий вид – це змагання з драхрейсингу серед двох автомобілів. Відстань прямої, по якій вони їхатимуть, становить 402 метри. І третій вид – швидкісний спринт по колу.

Зареєструватися для участі в кожному виді змагань охочі зможуть вже з 1 квітня. Для цього необхідно буде залишити свою заявку на сторінці «Race Party» в соціальній мережі «Вконтакте». Однак, є обмеження. Всього у трьох видах змагань зможуть взяти участь 180 автомобілістів. Перший конкурс відбудеться серед 60 учасників, у другому зможуть взяти участь 164 автомобілісти, в третьому планують не більше 56 бажаючих.

Відео дня

Відпочити та розважитись на фесті зможуть не лише автомобілісти, а й пересічні хмельничани. Організатори планують створити відпочинкову зону для дітей та дорослих. Для хмельничан відкриють лаундж-зону та кальян-ресторан. Крім того, можна буде посмакувати шашликом та рибною юшкою.

«Race Party» проходитиме 22 та 23 квітня на території міського аеропорту. Вхід на територію буде платним. Однак, точну ціну поки не називають.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up