Наслідки нічної атаки на Хмельниччині: є поранені

Наслідки нічної атаки на Хмельниччині: є поранені
  • Ворог атакував безпілотниками.
  • Ударними хвилями пошкоджено будинки.
  • Постраждали дві жінки.

У ніч на 19 серпня у Хмельницькій області була оголошена повітряна тривога (01:35). Причиною став запуск безпілотників з півночі. Як пізніше повідомили в Повітряних силах ЗСУ - росіяни застосували 17 БПЛА.

Під час тривоги в області були чутні звуки вибухів. Зокрема, у Хмельницькому та декількох районах. Не обійшлося без наслідків. У кількох селах  Хмельницького району вибуховою хвилею було пошкоджено 30 будинків. Ще у 32 домоволодіннях було вибито вікна і двері. Про це повідомили у Хмельницькій ОВА.

Постраждали дві жінки. Вони отримали поранення уламками скла. Ще шість людей звернулися до медиків у шоковому стані.

Відео дня

Кількість постраждалих та пошкоджень може збільшитися. Оперативні групи продовжують роботу з обстеження та виявлення наслідків нічної атаки ворога.

Потрібна допомога

Про потребу в допомозі по ліквідації наслідків нічної атаки повідомили в Меджибізькій громаді.

"В зв'язку з сьогоднішніми подіями та пошкодженням внаслідок ворожої атаки приватних домогосподарств та приміщень комунальної власності є нагальна потреба в створенні аварійних бригад по ліквідації наслідків обстрілу. Руйнування масштабні, потрібна максимальна кількість людей для допомоги", - написали на сторінці громади у Фейсбук.

Бажаючі допомогти звертайтесь до діловодів та старостів своїх населених пунктів, жителі смт Меджибіж - за телефоном 0680505356.

 

Силами ППО вночі було збито 15 із 17 ударних БПЛА типів “Ланцет” і “Shahed”. Також більше не літатимуть 6 розвідувальних безпілотників. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

keyboard_arrow_up