Нацменшини Хмельницького висловили підтримку українському народу

Нацменшини Хмельницького висловили підтримку українському народу
Угорці, вірмени, євреї, поляки та росіяни, які проживають у Хмельницькому, підтримали український народ. Якщо потрібно буде, вони будуть воювати і відстоювати територіальну цілісність України.

- Ми вирішили, що дуже важливо не допустити в області провокацій та загострення міжнаціональних відносин. Ми добре розуміємо, хто і чому роздмухує цей особливо небезпечний конфлікт і відрізняємо «кремлівську кліку» від російського народу. Етнічні росіяни, як і представники інших національностей стояли поряд з українцями на барикадах у столиці, завжди підтримували наше прагнення до свободи та забезпечення територіальної цілісності України, - заявили представники різних національностей під час зустрічі з головою Хмельницької облради Іваном Гончаром, яке відбулося 2 березня у Хмельницькому.

Люди, які живуть на хмельницькій землі, запевнили, що стоятимуть з хмельничанами до кінця.

- Запевняю всіх мешканців краю, що у області буде забезпечено безперебійне функціонування усіх необхідних сфер. У штатному режимі працюють та працюватимуть усі державні установи та заклади. Звертаюся до власників закладів торгівлі увтриматися від підняття цін на продукти першої необхідності та медикаментів, - каже Іван Гончар. 

Відео дня
> Тим часом на Хмельницькому Майдані:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    Вот они нацвеличины вышли, 500 человек. И на майдане в Киеве пара тысяч. Не забывайте нацвеличины, если выйдут 45 миллионов тех, кого вы называете нацменьшинами, то вы пополните ряды гейевропейских меньшинств навсегда, вольете свою свежую кровь, раз вам ее девать некуда.
  • Anonymous

    Агония у Путна, агония у Медведчука, и агония у его ботов.... Ищи себе другую работу.. Хотя кому ты бездарность нужна
  • Anonymous

    ))))) Адаменко, ты добрый и талантливый!
  • Anonymous

    С фашизмом в годы Великой Отечественной войны боролось более 6 млн. украинцев в составе ВС СССР, более 500 тыс. воевали в партизанских отрядах и только около 200 тыс. примкнуло к фашистам. На всей территории Украины была создана только одна украинская дивизия СС "галичина". На остальной Украине столько предателей не нашлось. Вы помните с кем и против кого воевали ваши деды?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up