Найгарніша школярка Хмельницького читає реп і пише петиції до міської ради

Найгарніша школярка Хмельницького читає реп і пише петиції до міської ради
  • Перемогу у конкурсі "Шкільна красуня - 2017" здобула 17-річна учениця 11 класу ЗОШ №6 Лоліта Пилипчук.
  • Дівчина вразила суддів, заспівавши на сцені реп замість традиційної відеовізитки.
  • Школярка підкорила зал українським танцем та бажання створити у місті простір для матусь. 

 

 

Красиві, талановиті і креативні школярки сьогодні, 16 лютого, підкорювали сцену міського будинку культури. У Хмельницькому вкотре відбувся конкурс краси «Шкільна красуня - 2017». 11 неповторних і харизматичних дівчат вперто виборювали титул найгарнішої школярки. У залі панувала піднесена атмосфера. Кожну з учасниць прийшли підтримати безліч шанувальників. Групи підтримки підготувались заздалегідь. Хтось розтягнув метрові стяги з іменами дівчат, а хтось розминав руки для гучних аплодисментів.

Конкурс почався з дефіле у вечірніх сукнях. Кожна конкурсантка обрала те, що личить саме їй і вирізняє її з-поміж інших. Після цього дівчата затанцювали у національному вбранні. 

Відео дня

Розповісти про себе, свої захоплення і таланти школярки могли під час конкурсу "Візитка". Виділилась серед конкурсанток Лоліта Пилипчук, яка замість показу відео вийшла на сцену і заспівала про себе реп. 

Аріана Голіняк хоче, аби хмельничани їздили у комфортному транспортіДалі дівчата ділились з присутніми своїми креативними ідеями, як покращити рівень життя у Хмельницькому. У конкурсі "Хмельницький - місто моїх мрій" школярки пропонували не смітити у громадському транспорті, створити простір для матусь та навіть не розмовляти суржиком. 

Більшість дівчат показували свої хореографічні вмінняОстаннім завданням для дівчат був конкурс "Родзинка". Тут красуні змогли повністю розкрити свої здібності та показати таланти. 

На завершення дівчата дефілювали у шкільних формах з бантиками та дзвіночками. Після усіх виступів журі пішло радитись. В цей час присутніх розважали танцювальні колективи та молоді артисти.

Після довгих перемовин журі віддало звання "Шкільної красуні" 17-річній Лоліті Пилипчук. Красуня потішила усіх українським танком та здивувала тим, що пише петиції до міської ради. 

Першою віце-міс стала 13-річна Катерина Заворотна. Дівчина любить подорожувати та активно проводити час з сім'єю.

Титул другої віце-міс отримала десятикласниця Зоряна Ганжа. Красуня займається тхеквондо. 

Дівчат нагородили й у інших номінаціях: 

"Міс Грація" - Валентина Сивак

"Міс Артистичність" - Софія Капелюшок 

"Міс Чарівність" - Аріана Голіняк

"Міс Оригінальність" - Єлизавета Кліменкова

"Міс Креативність" - Діана Колісник 

"Міс Інтелектуальність" - Ольга Карпанасюк

"Міс Глядацьких симпатій" - Вікторія Бойко

"Міс Фото" - Каріна Очкур

Дівчата серйозно підготувались до інтелектуального конкурсуПоки дівчата готувались до конкурсів глядачів розважали танцямиДіана Колісник перевтілилась у Наталку ПолтавкуЗоряна Ганжа показала всім свої навики у тхеквондоКатерина Заворотна вражала латиноамериканськими танцямиЛоліта Пилипчук вже давно танцює у "Подолянчику"Аріана Голіняк заспівала українську пісню

До когось з конкурсанток прийшли з букетом

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • нашатырь

    Радий, що у нас є талановита молодь!!! Тільки цьому меру не пишіть, бо читати він ненавчений.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up