«Не душогубка». Зеленського просять посилити покарання за знущання і вбивство тварин

«Не душогубка». Зеленського просять посилити покарання за знущання і вбивство тварин
Ілюстративне фото
  • Нове звернення до президента зареєстрували на сайті електронних петицій.
  • Українці просять посилити відповідальність за знущання над чотирилапими.

«В нашій країні люди топлять народжених кошенят, вбивають домашніх псів та масово травлять котів і собак у містах. Вимагаємо посилити відповідальність за вбивство та знущання над тваринами», - йдеться у тексті звернення.

Таку електронну петицію до президента зареєстрував 6 липня користувач Ігор Остапенко. Станом на сьогодні, 8 липня, вона зібрала лише 50 голосів. Її автор пропонує зареєструвати в Україні законопроєкт, який зобов'яже власників тварин реєструвати їх, лікувати та повідомляти про смерть тварини відповідні органи.

«Україна не має бути душегубкою для тварин, люди мають відчувати відповідальність та знати, що за безвідповідальне ставлення їх очікує покарання», - додає автор петиції.

Відео дня

До кінця збору підписів залишається 90 днів. Нагадаємо, аби електронну петицію розглянули в Адміністрації глави держави, вона має зібрати щонайменше 25 тисяч голосів від українців. 

Читайте також: Волік собаку за машиною. У діях хмельницького експосадовця Байдича "не виявили криміналу"


Друзі, а як Вам така пропозиція? Чи потрібно посилити відповідальність за знущання над чотирилапими і яке має бути покарання? Діліться своїми думками у коментарях. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up