"Не врятували": страшна хвороба забрала життя 12-річного Артема Шаткевича з Хмельницького

"Не врятували": страшна хвороба забрала життя 12-річного Артема Шаткевича з Хмельницького
Фото зі сторінки "Врятуймо життя Артемчика" у Фейсбук
  • Майже три роки тому в Артема діагностували гострий лімфобласний лейкоз. Відтоді він постійно боровся за життя.
  • З грудня 2017 року хлопчик перебував у турецькій клініці, де проходив курс хіміотерапій та чекав на операцію.  
  • На жаль, врятувати дитину так і не вдалося.

Понад два роки Артем Шаткевич боровся за життя. У 2015 році йому поставили страшний діагноз - гострий лімфобласний лейкоз. З того часу Артемчик проміняв рідну домівку на палату, а ігри з друзями - на постійні хіміотерапії. Єдиним шансом на одужання для 12-річного хлопчика була дороговартісна операція - пересадка кісткового мозку.

Ще з 13 грудня 2017 року Артем знаходився у турецькій клініці. Там йому зробили декілька курсів хіміотерапії. Після них хлопчику ставало гірше, він знаходився у реанімації і не міг самостійно дихати.

На жаль, врятувати дитину так і не вдалося. Артем помер.

Відео дня

"Найщиріші співчуття батькам Наталі та Андрію, ви мужні, справжні і люблячі. Артемчик буде оберігати тепер вас з неба. Він назавжди залишиться в нашій пам'яті... Дякую всім і кожному хто допомагав і підтримував Артемчика та його рідних, дякую, кожному небайдужому", - написала волонтер благодійного фонду "Подих надії нації" Тетяна Юзепчук.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up