Нова поліція в обличчях. Хто берегтиме правопорядок у Хмельницькому

Нова поліція в обличчях. Хто берегтиме правопорядок у Хмельницькому
Хмельницька патрульна служба уже на вулицях міста. Кому ж все таки довірили охороняти спокій хмельничан? Чому поліцейські обрали для себе таку професію? Про це «ВСІМ» дізналися у самих правоохоронців.

Після складання присяги на очах у сотень хмельничан та керівництва української поліції, нові патрульні метушилися між своїх рідних та близьких. Хтось просто фотографувався, а хтось уже поглядав на годинник, адже вже ввечері на поліцейських чекало перше патрулювання. Журналіст «ВСІМ» вирішив запитати у патрульних, чому вони вирішили піти на такі зміни в житті та покинути роботу та ризикнути та спробувати себе у новій ролі.

Першим із «ВСІМ» погодився поговорити рядовий першої роти Олександр Гончарук. 34-річний чоловік приїхав до Хмельницького із Полонного. Каже, що вирішив стати поліцейським після того, як повернувся із зони АТО. А у Хмельницькому якраз стартував прийом заявок від бажаючих.

 -Хочеться щось змінити в цій країні. Вдалось пройти відбір. Нелегким було і навчання. Опанував для себе чимало нового. Надіюсь, що здобуті навики допоможуть в роботі і вірю в краще, - розповів «ВСІМ» Олександр Гончарук.

Відео дня

Вірить у краще і 22-річний Денис Заворітний. Молодий вчитель історії приїхав до обласного центру із Кам’янець-Подільського району.

- Захотілося якихось змін у державі і докластися до її побудови. Вірю, що все стане краще, - каже рядовий Денис Заворітний. – Кожну справи починати важко. Так і на перше патрулювання завтра виходитиму із невеличким мандражем.

З Кам’янц- Подільського приїхав і екс-міліціонер Ратібор Шустов. 27-річний хлопець служив у лінійному підрозділі на залізниці. Спочатку його взяли до резерву. Свій шанс він отримав після того, як інші не витримали важкого навчання.

- Багато років працював міліціонером і вирішив продовжити службу. Але вже в патрульній поліції. Пройшов важке навчання і вірю в те, що разом ми змінимо все на краще, - говорить рядовий Ратібор Шустов.

Вчитель фізкультури Олексій Мусатов приїхав до Хмельницького з Ярмолинеччини. Раніше 24-річний хлопець також працював тренером в дитячо-юнацькій спортивній школі.

- Поліція – це нова структура. Вона викликає довіру в людей і своєю роботою має показати, що ми гідні Європи. Країна прагне змін, і ми допомагатимемо ставати їй кращою, - розповідає Олексій Мусатов.

Хмельничанка Віта Капустінська заради того, щоб стати поліцейським, покинула роботу в пенсійному фонді. Робота правоохоронцем для неї буде новою.

- Я вирішила стати поліцейським для того, що охороняти порядок та служити народу. Раніше також працювала із людьми і завжди хочу їм допомогти, - каже рядова Віта Капустінська.

Чи дійсно новій патрульній служба вдасться щось змінити так, як вони цього хочуть? Про результати свого навчання вони почнуть показувати вже сьогодні, коли вийдуть на вулиці Хмельницького. «ВСІМ» буде стежити за їх роботою. Слідкуйте за новинами Хмельницького разом із нами.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    Уважаемые коментаторы, что вам мешало пойти в Полицию, и своим достойным (возможно) прмером показать как нужно делать.

    Olga reply Анонім

    відбір який був  , унеможливлює потрапити в поліцію саме тим, кому там місце. Формуємо картинку, а не якість...І я, все таки вважаю, що жінкам там не місце. Фізична підготовка повинна бути. Вибачте, я ніколи не повірю, що працівниця пенсійного фонду на стільки тренована, що пройшла відбір у поліцію (відбір, який справді мав би бути)

    Дивишся ці фото, і чомусь пригадується анекдот про інтелект...

    Serg reply Olga

    В мене однокласниця - 48 кг ваги - вітер здути може, але майстер спорту з якогось виду спорту (не буду писати, бо не розбираюся в тих японських видах) - чорний пояс.  Працює в поліції Львова. Махає так ногами, що не позаздриш тому, хто спробує її зачепити.

    Анонім reply Serg

    Це красиво виглядає на татамі. А в реаліях ...

    На просторі Ютюбу є відео як натовкли мордяку

    москальському лизню і (чого гріха таїти) кумиру моєї молодості Стывену Сыгалу. А майстер айкідо

    він хороший
  • Anonymous

    Красивые слова. На самом деле, молодежь ищет работу с достойной оплатой. А в полиции обещали неплохие деньги. Дадут ли?
  • PAL

    В МЧС идут, что бы спасать и защищать людей. Врачами становятся, что бы спасать и лечить людей, В депутаты идут что бы улучшать жизнь людей, в полицию пошли, что бы обновить милицию, с тем что бы спасать и защищать людей, ну и т.д. Вот только что то ...

    Леонид Наседкин reply PAL

    А сельпо приехало в в город с надеждой получить квартиру.

    Гуливец Андрей reply Леонид Наседкин

    ахахахаахах  убило насметь.Точнее и не скажешь......
  • Анонім

    Ті самі люди в ьу саму хату

    Олег Лузанов reply Анонім

    бу-бу-бу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up