Нові назви для вулиць, зворушливе освідчення та суд над втікачами: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому

Нові назви для вулиць, зворушливе освідчення та суд над втікачами: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому
  • Тиждень подарував хмельничанам багато різнобарвних та цікавих подій. Пропонуємо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua.

1. 

Цього тижня у місті трапився черговий транспортний колапс. Вранці 8 жовтня на зупинках від холоду “танцювали” десятки людей і чекали на хоч якийсь автобус чи тролейбус. Втиснутися в транспорт було практично нереально. Усе це трапилося через обрив контактної лінії, яка забезпечує рух тролейбусів. 

Відео дня

2. 

З 9-го жовтня на мапі Хмельницького офіційно з’явилися новий сквер та нові назви восьми вулиць. Так, зона відпочинку на перехресті вулиць Зарічанської та Степана Бандери тепер носитиме назву сквер імені Степана Бандери. Також перейменували вулиці у кількох мікрорайонах міста — Центрі, Гречанах, Ружичній, Південно-Західному та Дубовому. Таке рішення прийняли на сесії міської ради.

3. 

Хмельничани цього тижня зустріли зведений загін поліцейських із зони бойових дій. На привокзальній площі хлопців чекали рідні  Саме тут хмельницький патрульний Олег освідчився коханій Катерині. "Справжнім сюрпризом для неї стало, коли Олег опустився на одне коліно. Він простягнув дівчині каблучку та величезний букет червоних троянд і попросив вийти за нього заміж. Катя була зворушена. Вона відразу погодилась та сказала "Так".

4. 

Чергове поповнення в лавах хмельницьких копів. 11 жовтня у Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій склали присягу  на вірність народові Україні два десятки молодих новобранців.  Попередньо вони пройшли відбір та незабаром вирушають на навчання до поліцейської академії у Києві. Після 6-місячного курсу підготовки працюватимуть дільничними офіцерами, оперуповноваженими і патрульними інспекторами.

5. 

Три автозаки та повний автобус конвоїрів можна було спостерігати 11 жовтня під стінами Хмельницького міськрайонного суду. Близько 10-ї години сюди привезли  в’язнів-втікачів, які в 2015 році під час етапування з Кам’янець-Подільського до Хмельницького СІЗО напали на охоронців та втекли з потяга. Злочинців вдалося затримати.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up