Ранковий транспортний колапс у Хмельницькому. Відомі причини

Ранковий транспортний колапс у Хмельницькому. Відомі причини
Ту і далі - зупинка "ПТУ №24" у Раковому.
  • Переповнені маршрутки і автобуси і мало тролейбусів.
  • Дістатися громадським транспортом зранку було проблематично.
  • Чому так сталося?

Чекати 10-15 хвилин й не втиснутися в маршрутку - таким був ранок для багатьох хмельничан. Адже зранку у місті трапився черговий транспортний колапс. На зупинках від холоду “танцювали” десятки людей і чекали на хоч якийсь автобус чи тролейбус. Їх було мало. А коли й приїжджали, то втиснутися туди було практично нереально. Особливо це стосувалося й без того тісних маршруток. “Рогатих” же практично не було. Все це відбувалося “гарячий” період роботи громадського транспорту - між 8 та 9 ранку.

Велику частину пасажирів у місті перевозять тролейбуси. Їх в цей ранок вівторка, 8 жовтня, курсувало обмаль. Ми дізналися причину того, чому так трапилося. Для цього зателефонували до керівника комунального підприємства “Електротранс” Віктора Паламарчука. Той повідомив, що трапився обрив контактної лінії, яка забезпечує рух тролейбусів. Каже, що контакти вийшли із зажимів. Відбулося це на вулиці Проскурівського підпілля в напрямку руху в сторону мікрорайону Гречани.

Відео дня
  • Ми не можемо передбачити коли трапиться така ситуація і лінія вийде із зажиму. Та до ремонту ми завжди готові і на це в наших бригад іде до 10 хвилин. Та в цьому випадку швидко зробити все не вийшло. Так склалося, що саме в цьому місці раніше газовики розрили дорогу. Вони нібито ведуть газ до якогось будинку. Тому під’їхати до місця обриву наші контактники не могли і дістати до місця зажиму не було як. Довелося викликати “вишку”. На це все пішов додатковий час. Як тільки вона приїхала, все швидко полагодили і рух транспорту відновився,- каже Віктор Паламарчук.

На час ремонту тролейбуси стояли й через це у центрі почали утворюватися затори. Це вплинуло на загальну ситуацію із рухом транспорту в місті. І все це стало причиною ранкового колапсу.

Нагадаємо, подібна ситуація у Хмельницькому траплялась менше місяця тому. 13 вересня на підстанціях в центрі, на проспекті Миру та в Озерній стався пробій високовольтних кабелів, які прокладені під землею. Через це рух тролейбусів в місті був паралізований із 7 ранку. Повністю відновити його вдалося лише близько 12-ї. Найбільший затор в той час був зафіксований на найдовшій вулиці Хмельницького (Кам’янецькій) та Бандери. Він тягнувся від філармонії й до проспекту Миру.

Опитування

Довго чекали на громадський транспорт сьогодні?

Читайте також:

Збитий пішохід та 23 нетверезих водія: хроніка ДТП у Хмельницькому

На Покрову до Хмельницького курсуватимуть додаткові поїзди

На вулиці Хмельницького виїхали нові тролейбуси. Як вони виглядають (ФОТО, ВІДЕО)

На Шевченка у ДТП потрапив новий тролейбус

Хмельничанка Катя просить продовжити маршрут №47

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • Надя Гордієнко

    Останім часом дуже часті колапси, то тролейбуса нема ,то лінія порвата, ічогось саме вранці, коли добираєшся на роботу

    За краще життя reply Надя Гордієнко

    Раби не хочуть працювати за хліб і воду. І правильно роблять. Людина не повинна бути рабом. Симчишин і його гопкомпанія вважає хмельничан за рабів
  • Андрей Шпулак

    І шо, навіть славнозвісні дуобуси не допомогли?))
    Більше дуобусів!!!!)

    Nadia Dobrovolska reply Андрей Шпулак

    Так їх ще немає на дорогах Хмельницького. Їх тільки закупили. Ще не привезли.
  • Игорь Филенко

    ЭТО МЫ НА ВТОРОМ МЕСТЕ ,, А ПРЕДСТАВЬТЕ ЧТО ТВОРИТСЯ В ДРУГ ГОРОДАХ ,
  • Светлана Мазурко

    З Раково до Гречан зранку важко дочекатися маршруту ,а якщо вона є то переповнена,або взагалі на кінцевій може просто розвернутися і поїхати без людей,а на роботу....Своїм ходом далеко не зайдеш....Так само з Центра у Раково така ж сама історія, а з маленькими дітьми взагалі не поїхати нікуди у вечері бо маршрути переповнені!!!Прийміть будь ласка до Уваги!!Велике Дякую! !!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up