Новорічне поповнення, курйозні ДТП на нові призначення в ОДА: ТОП новини тижня

Новорічне поповнення, курйозні ДТП на нові призначення в ОДА: ТОП новини тижня
  • Тиждень приніс хмельничанам багато різнобарвних подій. Пропонуємо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua. 

Одразу кілька ДТП з тролейбусами сталося в обласному центрі за тиждень

-  в одній із аварій постраждала контролерка. Сталося усе у тролейбусі №11-А. Він їхав за звичним маршрутом, коли на дорогу зненацька вибігли люди, через що водій застосував екстрене гальмування. У результаті цього 64-річна контролерка тролейбуса впала та отримала перелом ребер.

- а у ніч на 1 січня на вулиці Курчатова тролейбус збив чоловіка. 

Відео дня

3. У перший день Нового року в міському перинатальному центрі, що на Хотовицького, народилося 17 дітей. Серед них 11 - хлопці, 6 - дівчата. Серед новонароджених є й двійня - хлопець і дівчина.

4. Хмельницькі патрульні рятували 6-річного Степанка. Хлопчика напередодні Нового року везли у лікарню із отруєнням. Та на шляху до термінової госпіталізації, завадою стала несправність карети “швидкої”. Поки машина із маленьким пацієнтом залишилася стояти на узбіччі автодороги, повз проїжджали патрульні. Поліцейські помітили карету “швидкої” та терміново пересадили хлопчика з матір’ю та лікарем до службового автомобіля. 6-річного Степанка швидко доправили до лікарні. 

5. Дмитро Габінет призначив нового заступника голови Хмельницької ОДА. Нову кандидатуру на цю посаду було погоджено в Офісі президента та Кабінеті міністрів України. Заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації став Сергій Ткачук

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up