Новорічний ярмарок біля "Дитячого світу" перенесуть в інше місце

Новорічний ярмарок біля "Дитячого світу" перенесуть в інше місце
  • Щороку біля "Дитячого світу" влаштують святковий базарчик, на якому можна придбати новорічні іграшки, ялинки та подарунки. 
  • У 2017 році в міській раді вирішили ярмарок перенести. 
  • Вже після 10 грудня він буде працювати біля кінотеатру Шевченка. 

Вже за три тижні Хмельницький охопить передноворічний настрій. Саме тоді почнуть продавати ялинки, прикраси на новорічне дерево, піротехніку та подарунки. Раніше святковий ярмарок розташовувався біля "Дитячого світу". Там встановлювали дерев'яні будиночки, у яких можна було "затаритись" новорічними іграшками, придбати ялинку та навіть карнавальний костюм. 

Цьогоріч в міській раді вирішили перенести ярмарок на Проскурівську біля кінотеатру Шевченка. Окрім новорічного краму, там будуть продавати каву та їжу. 

- Територія біля "Дитячого світу", м'яко кажучи, "задихалася". Тому ми вирішили заборонити надавати дозволи на торгівлю у тому місці. Ми хочемо звільнити цю територію. Основна ялинки міста буде кінотеатру, тому ми вирішили перенести туди новорічний ярмарок, - пояснює заступник міського голови Володимир Гончарук. 

Відео дня

Новорічну ялинку з новою 3D-ілюмінацією планують поставити до 10 грудня. Нагадаємо, що штучне дерево та прикраси на нього обійшлись місту у 2 мільйони гривень. Новорічна красуня засвітиться на День святого Миколая 19 грудня. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Танюшка Счастливая

    Там було зручно, бо до зупинок транспорту близько. А як купити ялинку біля Шевченка і доперти її до машини, наприклад, якщо там по грушевського завжди тягучки, а по Володимирській рух в один бік і щоб виїхати треба величезне коло зробити. В передноворічну метушню там буде купа автівок, які заблокують всі виїзди..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up