Обійшлось без скандалу. Нових керівників представили працівникам двох хмельницьких садочків і НВК№4

Обійшлось без скандалу. Нових керівників представили працівникам двох хмельницьких садочків і НВК№4

Кадрові зміни в навчальних закладах Хмельницького тривають. Колективи ДНЗ №49 та ДНЗ №34 познайомили з новими завідуючими. Отримали нового директора і вчителі з НВК, які до останнього відстоювали інтереси Андрія Онуфрійчука. Обійшлося без криків і протестів. 

Вже встигли поміняти керівників у ЗОШ №8, ЗОШ № 20, ЗОШ № 21, НВК №4, ДНЗ №49 та ДНЗ №34. Новоспечених директорів представляє начальник управління освіти Роман Миколаїв. Особисто. Працівникам пояснює ситуацію, а керуючим дає настанови.

Марно старались

Ще вчора педагогічний колектив НВК №4 збирав підписи і оббивав пороги міського управління освіти. Вчителі хотіли, аби влада продовжила контракт з директором школи Андрієм Онуфрійчуком. Вже сьогодні працівникам представили нового керівника.

Відео дня

В актовій залі вчителі перешіптуються і кидають здогадки, кого посадять у директорське крісло.  Момент істини.

На потенційного очільника дивляться з цікавістю, слухають уважно.

Новий директор НВК №4 Андрій Тарабан має управлінський досвід у кількох вишахАндрій Тарабан вже завтра приступить до виконання своїх обов’язків. Сьогодні він перед педколективом розповідає свою біографію та обіцяє не підвести.

Без одного дня директор НВК №4 раніше викладав у вишах. Має історичну освіту. Трудову діяльність розпочав з Кам’янця-Подільського. Певний час працював в університеті «Україна», вчителював у НВК №6. Більше стажу отримав у Хмельницькому економічному університеті. Був деканом факультету фінансів, а згодом і директором інституту.

В управлінні освіти наголосили, що представили кандидата на вакантну посаду. Однак в мерії вже готують наказ про призначення. Начальник управління Роман Миколаїв зізнався навіть, що НВК №4 завтра очолюватиме його колишній однокурсник.

Пенсіонерів не звільнятимуть

Замінили завідуючу у садочку №49. Директора закладу представив начальник управління освіти Роман Миколаїв. Зустрічали нову керівницю урочисто, з оплесками. В актовій залі зібралось більше 20 працівників.

Ганна Буковська має понад 20-річний стаж роботи в цьому садочку

Ганна Буковська  працює у садочку 21 рік. Розпочинала з вихователя. Дотепер була тут практичним психологом. Саме вона від завтра займе кабінет завідуючої.

Роман Миколаїв дає новоспеченій очільниці останні настанови і залишає колектив.

Вже в розмові з вихователями Ганна Буковська заспокоює:

- Ми з вами добре знайомі, ви мене знаєте як екстраверта, ми ніколи не конфліктували. Найперше, хочу заспокоїти, чутки про пенсіонерів, яких маємо звільняти, неправдиві. Прошу лише від вас – дотримання трудової дисципліни і професійне виконання своїх обов’язків.

Не знали, бо у відпустці

Представлення нового керівника дитячого садка №34 «Тополька» відбувалось у кабінеті вихователя-методиста Наталії Савчук. Нову завідуючу зустрічали лише 7 членів колективу (2 вихователя, 4 працівники їдальні та методист). Інші працівники перебувають у відпустці. Тому їх не викликали.

Ірина Сас - новоспечений керівник садочку "Тополька"

Представляв нову керівницю також головний освітянин міста. У своєму виступі він висловив прохання до колективу дитсадка всяко допомагати новопризначеній очільниці на теперішній посаді. І одразу ж дав їй настанови щодо ремонтних питань, на які слід звернути увагу в першу чергу.

Вихователь-методист Наталія Савчук каже, що із колишньою завідуючою працювала протягом 10 років.

- Ніколи не виникало жодних проблемних ситуацій, просто кожен виконував свою роботу. У неї 35 років педагогічного стажу, із них 18 на керівній посаді. Я прийшла в цей садочок молодим спеціалістом і Лариса Юхимівна мені завжди надавала допомогу.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • anna galichenko

    та...
  • GoGa Zik

    Ось цікаво,по яким критеріям вибирали завідуючих в днз?чула ,що деякі без належної освіти,а де ж відзнаки,стаж,досвіди????як недосвідчена людина може розпочати роботу без досвіду???була керівник гуртка з контрактом на 9 місяців,стала завідуюча,нонсенс в голові не вкладається)))))чи вони думають ,що кожна може керувати днз?так це дитячий садок для дітей,а не цирк для дорослих!!!!!

    anna galichenko reply GoGa Zik

    Трохи пов'язана з освітою Хмельниччини.... Хочу Вас заспокоїти.... критерії відбору були досить жорстикими і найпершим було - відповідна педагогічна освіта та досвід роботи. Якщо Ви не знаєте, то керівник гуртка - це теж педагог, який має вищу освіту....А от той цирк, який відбувався в деяких садочках вже давно пора припинити!!! Молодці - наша влада!!!! Нехай молодь працює!!!! Ато вже деякі так накерували, що влаштувати дитину в садочок розкіш, яка вимірювалася сотнями у.е
  • Анжелика Танасиенко

    Мой племянник закончил испанскую частную школу. В его учереждении завуча и директора меняли каждый год по алфавитному списку, работающих в школе, учителей. И все ученики с большим уважением относятся ко всем педагогам! Менять обязательно нужно! Чтобы каждый прочувствовал сложность и ответственность этой работы. И поверьте, не было бы коррупции, взяточничества и махинаций.
  • Анонім

    Протестували, протестували, а прийшов новий керівник шапку переодягнули і продовжили лизати сраку вже новому керівнику)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:33 За побиття дитини судили «горе-мати» з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up