Олександр Корнійчук прозвітував перед хмельничанами. Пообіцяв пройти поліграф

Олександр Корнійчук прозвітував перед хмельничанами. Пообіцяв пройти поліграф

На зустрічі з громадськістю новий голова Хмельницької ОДА вислухав усе про себе та свою політику. Розповів він і про те, чому на його офіційне представлення приїхало багато спортивних хлопців. 
 

На зустріч голови Хмельницької ОДА з громадською радою та Радою Майдану було досить гамірно. Зала засідань облдержадміністрації сьогодні, 5 травня, була переповнена. Бажаючих задати питання та послухати Олександра Корнійчука було чимало. Сидячих місць усім не вистачило.

Свою зацікавленість в персоні Корнійчука громадськійсть показала ще під час його офіційного представлення. Тоді найбільш активні пробивалися до чиновника та його високопоставленої компанії через стіну намуштрованих охоронців. Олександр Олександрович тоді спокійно вислухав усі зауваження та пообіцяв прийти на засідання Ради Майдану. Обіцяне виконав. Та прийшов не сам. Захопив з собою помічників. Найчастіше за нового начальника віддувався. Володимир Кальніченко. Він відповідав на ті питання, в які Корнійчук ще не в"їхав. 

На початку слово надали головному гостю засідання. Олександр Корнійчук розповів про те, що планує робити найближчим часом. Розмови про екстрену медицину, туризм та інше не дуже цікавили присутніх. Усі з нетерпінням чекали, коли можна буде задати питання. 

Коли настав час діалогу із залом, на голову ОДА посипалися не лише підступні  питання, але й звинувачення. Кожен промовець хотів зробити свою ремарочку. Усі хотіли скористатися можливістю виказати своє «фе» владі та новопризначеному посадовцю зокрема. 

Найперше в Корнійчука запитали про те, чому на його представлення приїхали декілька автобсів із хлопаками спортивної тілобудови. Відповідь здивувала всіх. 

- До нас дійшла інформація, що мене та першого заступника голови Адміністрації  Президента Віталія Ковальчука хочуть обсипати борошном та облити зеленкою. Тому заходи безпеки були підвищеними, - заявив Олександр Корнійчук.

З відповіді лише посміялися. Присутні питали про люстрацію, аеропорт, туризм та інше. Та найбільше цікавити стали кадрові призначення та звільнення тих, хто, мовляв, пересидів на своїх місцях. 

- На місцях заступників я хочу бачити Володимира Кальніченка, Олега Гуменного, Олега Кузьмінчука та Валерія Олійника. Цих людей я добре знаю і впевнений у них, - заявив Олександр Корнійчук. 

Почувши прізвище Валерія Олійника публіка завелася більше агресивно. Більшість присутніх категорично проти такого призначення. Звинувачують колишнього керівника управління освіти Хмельницького в корупції, підтримці Антимайдану та членстві у Партії Регіонів. 

- Таким людям не місце при владі. Яким би він не був працівником, він не є патріотом України. Тому й займати керівну посаду він не повинен, - заявила депутат обласної ради Надія Новосельська. 

Усі наступні виступаючі згадували про пана Олійника. Хоч і мали на меті задати інше питання. Зокрема Сергій Скоробагатий, почувши прізвище одіозного для нього посадовця, усміхнувся та запропонував Корнічуку пройти тест на детекторі брехні. До честі керманича ОДА, він без роздумів погодився. Найбільш активні запропонували пройти поліграф і Валерію Олійнику. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Запитали в Корнійчука і про його товариша Леоніда Пруса. Його Олександр Олександрович ніби на посаду керівника Хмельницької ОДА просунув і має знати про його минуле. Цікавила громадськість кримінальна справа, яка проти Пруса, за їхніми даними, відкрита. 

- Це компетенція правоохоронних органів, а не моя, - прокоментував Олександр Корнійчук. 
Питань було багато. Кожного цікавило своє, наболіле. На все у Корнійчука та компанії були відповіді. А де не знаходилось, то запевняли, що попрацюють та знайдуть вирішення проблеми.  Олександр Корнійчук попросив дати час попрацювати і тоді вже робити висновки. А представників громадськості закликав допомагати, а не лише критикувати. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • PAL

    Смотрящий пороха, этот корнийцук видно не понимает, что после ядухи у хмельничан, авторитетов нет. С таким подходом он не сможет РАЗВИВАТЬ  область и его ждёт пинок под зад. Он ляжет под  герегу, лабозюка, мельника, т. е.будет угождать своим хозяевам и верно служить обманщику пороху

    Анонім reply PAL

    Більше питань ніж відповідей, насправді всім начхати на губернатора.  Хто з вас хоть колись особисто спілкувався з головою ? Хто хоч раз особисто його питав про що небуть? Це все  несерйозно  . Для чого взагалі нам голова адміністрації?
  • Анонім

    Може Корнійчук зверне увагу на не люстрованого заступника керівника апарату Климчука? Був заступником керівника штабу Партії регіонів у 2004 році. Чи його протримають до пенсії чи звільнять, попередньо давши можливість йому оформитись інвалідом як Гаврішко. В принципі там таких виживших як Климчук при будь-якій владі багато.
  • Анонім

    В принципі Корнійчук має позитивну якість. Він не створює інтригу, а відповідає прямо. Запитали про молодиків - відповів як є, запитали про заступників - відповів як є. Щодо Олійника, то насправді він порядна людина, готова вислухати і допомогти. Можливо трішки підкрадає, цього не знаю, але до людей ставиться нормально.
  • Степко Вадим

    Цікаво скільки він заплатив, аби його призначили до 1 травня, аби згідного нового закону про держслужбу не йти по конкурсу?

    Анонім reply Степко Вадим

    мілліонеру такі витрати непомітні)

    Анонім reply Анонім

    Міллііонеру чи мілліардеру? 1 млрд. фунтів стерлінгів, а не 1 млн. гривень)))

    Анонім reply Степко Вадим

    1 млрд. фунтів стерлінгів)))))

    Анонім reply Степко Вадим

    Як взяти Гуменного???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up