Олівія і Теоман: якими іменами хмельничани називали дітей у листопаді

Олівія і Теоман: якими іменами хмельничани називали дітей у листопаді
  • Міський РАЦС за листопад зареєстрував 301 немовля. Більше – дівчаток.
  • Про найбільш популярні і рідкісні імена, якими називали діток, дізналося vsim.ua.

Другий місяць поспіль в хмельницькому міському РАЦС реєструють 301 новонародженого. Такі показники зафікували у жовтні і листопаді. Цікаво, що у вересні дана цифра склала рівно 300.

За листопад у місті більше народилося дівчаток – 153. Хлопчиків – 148. Про це vsim.ua повідомила заступник начальника відділу ДРАЦСу Тетяна Доброріз. Також вона розповіла про найбільш популярні та рідкісні імена, якими своїх дітей називають хмельничани.

Популярні імена:

Жіночі

Відео дня

Чоловічі

Аріна

Тимофій

Марія

Максим

Мілана

Артем

Єлизавета

Тимур

Іванна

Марк

Злата

Дмитро

 

Макар

 

Михайло

Рідкісні імена:

Жіночі

Чоловічі

Зоряна

Артур

Аделіна

Адам

Жасмін

Влас

Анджеліка

Теоман

Моніка

Еван

Ліна

Яремій

Веремія

Нізар

Божена

Дамір

Єфенія

Лев-Сергій

Олівія

 

Агата

 

Марія-Лаура

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Діана Граділь

    Написано чітко-Веремія-рідкісне ім'я. Читай уважніше, Strashco.
  • Nazar Strashko

    І на скільки в листопаді популярне ім'я Веремія?  Напевне 100 хлопчиків назвали так ))))
  • Olesya Grechyshyn

    Вeрeмія-чоловічe ім'я
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up