Опалювальний сезон у Хмельницькому стартує 12 жовтня, - заступник Симчишина

Опалювальний сезон у Хмельницькому стартує 12 жовтня, - заступник Симчишина
ua.depositphotos.com
  • Батареї у домівках хмельничан мають стати теплими від завтра.
  • Про це vsim.ua повідомив Василь Новачок.

У Хмельницькому опалювальний сезон розпочався ще 6 жовтня. Але частково. Тоді тепло подали у дитячі садочки та медичні заклади. Для решти сфер та житлового сектору потрібно очікувати більшого похолодання та відповідного рішення в міськраді.

Коли ж на повну може стартувати опалювальний сезон у Хмельницькому, ми запитали у Василя Новачка, директора департаменту інфраструктури та заступника міського голови. Це було зранку сьогодні, 11 жовтня.

- Ну зараз ми безпосередньо над цим працюємо і сьогодні, протягом дня буде чітко відомо дату запуску опалення. Зараз вивчаємо технічні нюанси. Сьогодні вже буде розпорядження з якого числа, - повідомив vsim.ua Василь Новачок.

Відео дня

Після обіду, як було домовлено, ми зв'язалися із Василем Новачком знову. І він дав відповідь на запитання, коли у місті стартує опалювальний сезон:

  • Завтра, завтра, - сказав Василь Новачок.

То ж опалювальний сезон у Хмельницькому повноцінно стартує від вівторка, 12 жовтня.

ОНОВЛЕННЯ:  Опалювальний сезон у Хмельницькому: коли потепліє і скільки це коштує

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (105)
  • Василь Таранюк

    15.10.21 Зарічанська, батареї холодні
  • Vera Corolyova

    Користуюся можливістю висловити своє незадоволення політикою редакції газети "Всім" щодо незрозумілої платні за підписку до  доступу до статей та інших публікацій газети "Всім", що вже понад рік зареєстрована в Інеті, як доступне джерело інформації про новини та життєдіяльність міста Хмельницького...  ЩО ЗМІНИЛОСЯ у ваших "догов"орняках???   ...
  • Читач79

    Мввваскавская асень, Посдедние листья клен нехотя сбросил.  Ось що буває коли кругом імбецільні  жлоби. 15 років робили вигляд, що шукають джерела вуглеводіа. А саме веселе начнеться, коли Путін зимою перекриє поставки газу через Україну. Він учора напевно висунув еврогеям на колінах такі вимоги.
  • Читач23

    Тело, все норм. В кого холодно, робіть утеплення, за вас цього ніхто не зробить) В мене зазвичай 24-25 без утеплення)

keyboard_arrow_up