Організатори “Республіки”повернуть гроші гостям, які приберуть після себе. Як та скільки гривень можна буде отримати?

Організатори “Республіки”повернуть гроші гостям, які приберуть після себе. Як та скільки гривень можна буде отримати?
Фото: "Respublica FEST" у Фейсбук
  • Три дні у Хмельницькому гримітиме перший фестиваль “Республіка”. З 31 серпня до 2 вересня на трьох сценах запалюватимуть відомі музиканти.
  • Цьогоріч організатори підготували багато новинок та цікавих ініціатив. Зокрема, відвідувачам фесту повертатимуть певну суму за квитки, якщо вони не смітитимуть.
  • Як діятиме "еко-ініціатива" та скільки гривень можна буде "зекономити", читайте далі.

7 років, тисячі відвідувачів і десятки відомих артистів приїжджали на “Республіка” до Кам’янця-Подільського. Однак, уже цьогоріч, у 2018 році, фестиваль переїде до Хмельницького. Організатори вирішили, що масштабне дійство варто проводити в обласному центрі. Уже 31 серпня - 2 вересня фестиваль гудітиме у Хмельницькому.

Упродовж кількох днів на трьох сценах фесту музиканти даруватимуть неймовірний драйв усім відвідувачам.

Цьогоріч організатори підготували багато цікавинок. Багато з яких стосується саме "екологічності" фесту. Зокрема, для відвідувачів встановлять спеціальні баки для сортування сміття. А ще, гості фестивалю зможуть "зекономити" на білеті, якщо не залишатимуть сміття після себе.

Відео дня

Як це діє? Отже, після приїзду на фест гість отримає браслет для входу на фестивальну локацію та кемпінг. Разом з браслетом видаватимуть сміттєвий пакет та обміннуфішку. Протягом фестивалю усе своє сміття потрібно буде складати в отриманий пакетик. Після закінчення фесту його слід повернути разом з фішкою. Після чого, організатори обіцяють повертати 50 гривень від вартості квитка.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up