Боротьба за кубок чемпіона Ліги сміху: "Отдыхаем вместе" стали срібними призерами

Боротьба за кубок чемпіона Ліги сміху: "Отдыхаем вместе" стали срібними призерами
  • Обійшовши 14 інших команд, хмельничани увірвалися до фіналу Ліги сміху.
  • Вони показали три номери, один з яких судді оцінили максимальною кількістю балів.
  • За підсумками трьох конкурсів, "Отдыхаем вместе" посіли друге місце, поступившись першістю двом іншим командам.

Вчора, 24 листопада, відбувся фінал Ліги сміху. Серед претендентів на перемогу було три команди:

- "Отдыхаем вместе"  (Хмельницький. Тренер - Оля Полякова);

- "Загорецька Людмила Степанівна" (Львів. Тренер - Юрій Горбунов);

Відео дня

-  "Стояновка" (Молдова. Тренер - Ігор Ласточкін).

Вони обійшли 14 інших команд, з якими розпочинали боротьбу. А тепер, як сказав ведучий шоу, Володимир Зеленський, "дожартувалися" до фіналу, де, власне, і визначаться переможці, які отримають кубок чемпіонів.

Тема програми мала назву "Зірковий час", що відповідало бойовому духу і самих учасників, і їхніх тренерів. 

У конкурсах учасники мали обіграти тематику найбільш відомих світових нагород у сфері телебачення, музики і кіно - відповідно, "Еммі", "Греммі" та "Оскар".

Хмельничани показали "Свій аналог премії "Еммі". Разом з учасниками на сцені з'явилася і тренер - Оля Полякова. Вона виїхала... на коні. 

Шесторо суддів піднялися зі своїх крісел та віддали максимальну кількість балів за перший виступ.

Для музичного номеру із зіркою команда обрала "найвідомішого та найспівучішого хмельничанина". Ним виявився дядя Жора, який "по-домашньому" зустрів команду - у халаті та з пістолетом.

Другий виступ учасників з Хмельницького судді оцінили у 5 балів.

Останній конкурс команди "Отдыхаем вместе" був присвячений тисячному випуску програми "Караоке на майдані". У номері відтворили справжню атмосферу телепрограми та спародіювали Кондратюка. Було багато музики, призів...і суперечок.

За третій виступ п'ятеро суддів віддати свій голос.

Із загальною кількістю 16 балів із 18 можливих команда хмельничан посіла друге місце і стала срібним призером 3 сезону Ліги сміху.

Перше місце між собою розділили дві команди - "Людмила Степанівна Загорецька" та "Стоянівка".

Також можете переглянути повний випуск програми. Відео і фото із сайту та каналу Ліги сміху.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up