«Отдыхаем вместе» з Хмельницького вийшли у фінал Ліги сміху (ВІДЕО)

«Отдыхаем вместе» з Хмельницького вийшли у фінал Ліги сміху (ВІДЕО)
  • Хмельничани зможуть стати чемпіонами України з гумору 2017.
  • У півфіналі були «Отдыхаем вместе» були кращими за «Вінницький» і «Трио разные и ведущие».

Ліга сміху – чемпіонат України з гумору. Цього року у ньому виступало 14 команд. Серед них одна з Хмельницького - «Отдыхаем вместе». Ще 12 жовтня пройшли зйомки першого півфіналу, куди потрапила команда з нашого міста. В ефірі каналу 1+1 гру показали в п’ятницю, 3 листопада. До вирішальної гри проходить однин із трьох учасників. Суперниками хмельничан (тренер Оля Полякова) у фіналі були досвідчені й уже зіркові «Вінницькі» (тренер Юрій Горбунов) і і «Трио разные и ведущие» (тренер Олена Кравець) з Києва.

У грі було три конкурси: полотно, театральний і танцювальний. У першому хмельничани самі собі обрали тему весілля. Найбільше сміху у глядачів викликав номер про кухонний конвеєр.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

У другому «Отдыхаем вместе» разом із зіркої серіалу «Країна У» Юрієм Ткачем показали мініатюру про риболовлю тестя і зятя.

За підсумками цих конкурсів наші набрали по 10 балів із «Вінницькими» і визначали кращого в музичному батлі на пісні «ТНМК» Усі судді проголосували за хмельничан.

Вирішальним конкурсом став танцювальний. І тут «Отдыхаем вместе» були кращими. Вони показали виступ народного колективу «Струмочок», в якому через спізнення не вистачало учасників. За виступ наших встали усі судді. За «Трио разные и ведущие» не проголосував Ігор Ласточкін. То ж «Отдыхаем вместе»  у фіналі.

Суперником хмельничан стане хтось із наступних команд: «Стояновка» (Молдова, тренер Ігор Лапсточкін), «Крупа» (Дніпро, тренер Сергій Сивохо), «Загорецька Л. С. (Львів, тренер Юрій Горбунов). Слідкуйте за виступами наших і не тільки разом із vsim.ua.

Також можете переглянути усю гру. Відео і фото із сайту та каналу Ліги сміху.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Варвара Притула

    Супер!
  • Serg Rybak

    Прославляють хмельницький суржик)

    Роман Савчук reply Serg Rybak

    чого ти псіхуєш?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up