Оцініть роботу хмельницької патрульної поліції

Оцініть роботу хмельницької патрульної поліції
  • Чотири роки тому патрульні прийняли присягу.
  • Пригадайте, як це відбувалося.
  • Також оцініть роботу поліцейських за чотири роки.

26 грудня 2015 року на майдані Незалежності у Хмельницькому було людно. Окрім 256 патрульних, які в цей день приймали присягу, прийшли їхні рідні й ті, хто хотів побачити нову поліцію. Розпочалося все із затримкою. Причина - запізнення Хатії Деканоїдзе, тодішньої голови Національної поліції України.

Офіційна церемонія тривала недовго. Після промов і самої присяги патрульних оточили рідні. Далі їх по черзі смикали хмельничани, які хотіли зробити фото з патрульними. Тоді це було в тренді. Селфі з поліцейськими заполонили соцмережі. Можна сказати, що це був зоряний час хмельницьких патрульних.

Для поліцейських з першої роти свято в цей день завершилося раніше. Вже за декілька годин після присяги вони вийшли на перше своє чергування. В перші місяці це було переважно автопатрулювання. Згодом з'явилися вело та піші патрулі. Розширилася і зона відповідальності поліцейських. Окрім міста вони працюють на трасах М-12 та Н-03.

Відео дня

Загалом, робота патрульних за чотири роки була сповнена всіляких історій. Були і героїчні подвиги з порятунку людей та затримання злочинців. Траплялися і скандальні ситуації, коли поліцейські розбивали службові авто, попадалися на хабарях чи іншому криміналі.

Факти:

  • Серед усіх 256 поліцейських було 7 учасників АТО. Близько 10% від складу становлять жінки.
  • Більшість поліцейських мали вищу освіту. Серед поліцейських були як прості вчителі, так і професійні спортсмени та екс-міліціонери.
  • У Хмельницькому патрульна поліція тоді складалася із 1 батальйону, який було поділено на 4 роти. Щодня на вулиці міста виходило 65 поліцейських.
  • Патрульну поліцію у Хмельницькому спочатку очолив лейтенант Олег Костенко. Зараз керівником є Олег Роо.

Друзі, а як ви оцінюєте роботу хмельницької патрульної поліції за чотири роки? Давайте разом виставимо їм оцінку за 5-бальною шкалою. Голосуйте і коментуйте.

Опитування

Оцініть роботу хмельницької патрульної поліції за чотири роки

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Кухар Олег

    Вдячний за зміни в роботі поліції,проте існує жорсткий але невід'ємний людський фактор.Усі зміни та напрацювання змарновуються працівниками інкомпетентами.
  • Віталій Українець

    якщо Аваков має понад 1000 своїх ТОВ ,та взявся він невідомо звідки.Реформаторів грузинів витиснули-нова форма прикриває старі хвороби!
  • Іван Косин

    Шо е шо немае поліції то тосаме.головне норкота продаеця то що модна сказати кращого.
  • Любов Сердунич

    Риба псується з ГОЛОВИ!..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up