Пам'ять про героя та масове отруєння в аквапарку: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому

Пам'ять про героя та масове отруєння в аквапарку: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому
  • Тиждень подарував хмельничанам багато різнобарвних та цікавих подій. Пропонуємо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua.

1.

У Хмельницькому слухали справу про жорстоке побиття АТОвця Сашка Цюха. Чоловік заступився за дівчину і отримав кілька ударів ногами в голову. Герой війни помер за півроку до народження власної дитини. Попри це, його кривдники уникнули в'язниці. Однак, рідні вирішили відновити справедливість та подали апеляцію. 16 вересня її розглянули у Хмельницькому апеляційному суді. 


 

Відео дня

2.

17 вересня, в День рятувальника, на території Головного управління ДСНС у Хмельницькій області, що на Героїв Чорнобиля ½, відкрили меморіальну дошку герою який врятував не одне життя, Петру Сибізі.

3.

У Хмельницькому провели майстер-клас з гончарства. Зацікавилися заходом близько ста хмельничан. Навчали гончарству майстри Наталя Філіпович, Антоніна Каус, Наталя Роут та Ігор Шельгорін. Також представили міні-експозицію гончарних виробів, які можна було придбати. Організував захід Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва.

4.

До аквапарку «7 океан», що на Тернопільській, з’їхалися рятувальники, карети «швидкої» та поліцейські. Людей з приміщення евакуювали, адже там запідозрили отруєння хлором. Відвідувачі аквапарку звернулися за медичною допомогою. Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 («Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням»).

5.

22 вересня біля кінотеатру Шевченка розгорнули ярмарок для допомоги тваринам "Врятуємо життя разом". Влаштували ярмарок активісти громадської організації.Таким чином збирали кошти для притулку. 


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up