Пара 9-річних хмельничан стала дворазовими чемпіонами України з танців

Пара 9-річних хмельничан стала дворазовими чемпіонами України з танців
Фото надав тренер пари Юрій Горобець
  • Танцюристи були кращими за старших та досвідченіших одеситів.
  • Діти займаються спортивно-бальними танцями із 5 років.
  • Вони вже підкорили Європу. Нагороди привозили з Польщі та Англії.

Даніїл Горобець і Евеліна Кузмич - так звати юних хмельничан, які своєю харизматичністю та майстерністю підкорили Україну, Європу і Світ. Дітлахи займаються спортивно-бальними танцями із 5 років. Зараз їм по 9, і вони вже дворазові чемпіони України, фіналісти і призери чемпіонату світу.

 В 2018 у Польщі діти вибороли друге місце на чемпіонаті світу зі спортивно бальних танців. Цього року на найпрестижнішому світовому конкурсі у Англії Даніїл та Евеліна посіли 4 місце. 

 Щодня пара тренується по кілька годин. Тренер дітей зазначає, що вони починають танцювати лишень чують музику. Попри будь-яку в тому залишаються зібраними та запальними. 

Відео дня
  • Це неймовірно талановиті дітлахи. Вони старанні та мега артистичні. А ще дуже емоційні та рухливі. Мабуть, саме за це їх завжди з шаленим захватом приймає публіка, - зазначає тренер дітей Юрій Горобець.

 Головною подвійною перемогою цього року для них став чемпіонат України. Він відбувся на вихідних у Луцьку. До міста приїхали десятки досвідчених танцюристів. Була серед них і наша хмельницька пара. Основними конкурентами Даніїла Горобця і Евеліни Кузмич були спортсмени із Одеси. 

  • Чемпіонат збирає найкращих спортсменів з України. Були представники практично всіх регіонів. Всі дуже сильні. Потужною була пара із Одеси. Вони стали головними конкурентами Евеліни та Даниїла. Але наші перемогли. Вони здобули першість у двох видах. Вибороли золото у латино-американській та золото у європейській програмі. Ми дуже ними пишаємося, - зазначає Юрій Горобець.

 Перемога юних танцюристів подвійна радість для їхнього тренера, адже Даниїл його син. Хлопчик вихідець із танцювальної родини, де танцюють і мама, і тато, і старший брат хлопчика. 

 Після перемоги в чемпіонаті на дітей чекає новий етап. Вони переходять у старшу категорію до 12 років. Попереду їх чекають посилені тренування та нові звершення. 

Фото надав тренер пари Юрій Горобець
Фото надав тренер пари Юрій Горобець
Фото надав тренер пари Юрій Горобець
Фото надав тренер пари Юрій Горобець

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валентина

    Діти супер-молодці!!! Так тримати!!! А ось в статті потрібно виправити помилку. Не артестичні, а артистичні...
  • Валентина

    Діти супер-молодці!!! Так тримати!!! А ось в статті потрібно виправити помилку. Не артестичні, а артистичні...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up