Парні малюнки з мамою та ескізи 18+. Майстриня розповіла про популярні тату хмельничан

Парні малюнки з мамою та ескізи 18+. Майстриня розповіла про популярні тату хмельничан
Фото тут і в тексті - mariko.paster_art
  • Татуювання - простий спосіб самовиразитись і показати свої уподобання. 
  • Набивають дитячі малюнки, ініціали коханих або тотемних тварин. 
  • Хтось робить мотиваційні написи, а хтось мріє про інтимне тату. 
  • Які малюнки обирають хмельничани і як підготуватись до сенсу, розповіла тату-майстриня.

Тату досить популярні серед хмельничан. Набити “рукав”, залишити на зап’ясті ім’я коханої чи особливу дату. Є й сміливці, які зважуються на малюнки в інтимних місцях. Про найбільш “пікантні” прохання, парні татуювання та їх видалення з журналісткою “ВСІМ” поділилась тату-майстриня Марина Пастернак. 

Квіти для дівчат і перше тату 60+

Квіти і написи - топові малюнки, якими прикрашають своє тіло дівчата. Як розповідає Марина, це можуть бути браслети з улюбленими квітами або ж гілочки з квітом у кольорі. Цікавим поєднанням тату-майстриня вважає квіти з тваринами, до прикладу: дракон з магноліями, чи змія із піонами. Хлопці найчастіше б’ють мандали, геометрію, тварин (левів, вовків, птахів). 

Найбільше для дівчини запам’яталось татуювання для 62-річного чоловіка.

Відео дня

“Це було його перше в житті тату, я набила йому орлана. Він ще зробив кілька тату в мене, бо мріяв про це дуже давно, але постійно відкладав втілення мрії”, - каже Марина. 

Найчастіше за новим тату приходять жінки. Вони складають більш ніж половину аудиторії. Зізнається, чоловіків теж вистачає, вони зазвичай приходять зі складнішими ідеями. 
“Є чоловіки, котрі приходять із цікавими та складними ідеями. Таке я дуже люблю, хоч і буває важко одразу ж створити ескіз після 100500 намальованих квіточок”, - сміється Марина. 

Перше тату хмельничанина, зроблене у 62

Особливі тату для двох

Парні татуювання давно не новинка. Закохані часто хочуть увіковічнити на тілі початок романтичних стосунків чи дату весілля - те, що важливе для двох. Набивають також імена чи ініціали своїх половинок.. Щоправда, деякі потім приходять і зводять цю “красу” як спогади. 
“Щодо парних тату, я їх роблю не часто. Люди хочуть бити імена й дати початку «зустрічань», а потім пишуть «перекриєш, м?» Я підтримую цікаві ідеї й залюбки втілюю. Наприклад, подружнім парам пропоную набити дату народження дитини, гарно оформити це. Бо ця дата точно буде актуальною й важливою для двох за будь-яких життєвих ситуацій. Пропоную набити елементи із спільних хобі, наприклад джойстик, якщо двоє люблять грати ігри. Але на таке поки що, мало хто погоджується, - каже тату-майстриня. 

До слова, популярністю користуються міні-тату, особливо до Дня святого Валентина. Приходять не лише закохані, а й подружки чи мама з донькою. 

“Моє улюблене парне тату з датою народження доньки та її ім’ям у цій даті” - додає дівчина. 

Фото - mariko.paster_art

"На інтимних місцях бити тату дуже боляче"

І такі татуювання не рідкість. Щоправда, коштуватимуть дорожче і набити їх складніше. Тату-майстриня каже, серед хмельничан теж попадались сміливці, які хотіли прикрасити пікантне місце малюнком. Та в результаті охочі так і не наважились. 

“Розкажу історію про те, як минулого року один хлопчик захотів набити половинки авокадо на мошонці, які мали тягнутись ручками один до одного. На інтимних місцях бити тату дуже й дуже боляче, тож я дізналась про знеболення й планувала залучити до цієї процедури профільного спеціаліста. Але клієнту не підійшла ціна.  Через кілька днів мені написав клієнт із бажанням набити на пенісі слово «победа». Я лиш сказала, що більшу половину часу воно виглядатиме, як «беда», - розповідає з іронією Марина і додає, що такі історії тільки веселять. Насправді не знає, чи погодилася б набивати тату на інтимних місцях хмельничанам. 

Від чого залежить ціна на тату?

Мінімальна вартість татуювання складає 800 гривень. Ціна залежить від багатьох факторів. Не обов’язково маленький малюнок коштуватиме дешевше. 

Як пояснює тату-майстриня, мінімальна вартість малюнку зараз формується із вартості розхідних матеріалів, оренди, комунальних, податків. Наразі це 800 гривень. За цю суму можна набити слово, контурне сердечко.  У вартість також входить розмір, місце розташування на тілі. До прикладу, набити тату на ребрах для майстра значно складніше, ніж на передпліччі. За словами дівчини, тому такий самий дизайн у розмірі 15 см на ребрах коштуватиме дорожче, ніж на передпліччі. Впливає на ціну і складність дизайну. 

“Помилково думати, що тату в розмірі 5 см вартують дешевше. Особливо, коли хочуть набити, наприклад, самовар у графічному реалізмі розміром 5 см. Техніка мініатюри потребує надмірної концентрації й часу для виконання. І завжди цінувалась дорожче”, - каже Марина. 

Що робити з непотрібним або старим татуюванням?

Зводять невдалі написи або перебивають старі малюнки. З цим також йдуть до тату-майстрів. Хтось новим татуюванням перекриває шрами, а хтось приходить на лазерне видалення “імен з минулого”. Марина Пастернак каже, що до неї частіше звертаються хмельничани, аби перекрити старі татуювання. В таких випадках вирішується, чи потрібне спочатку лазерне видалення чи можливе перекриття без лазера. Окрім невдалих малюнків, стараються перекривати шрами або пігментні плями. До слова, радять перекривати не свіжі шрами - яким більше одного року. 

Старе тату перекривають за таким принципом: зображення має бути більшим і темнішим за попереднє. Однак тату-майстри попереджають, що свіжий малюнок може злегка відрізнятись від того, який набитий на “чистій” шкірі. Тому до цього слід бути готовим. 

Для тих, хто сумнівається або боїться робити тату на все життя, пропонують джагуа. Це гелевий розпис натуральним барвником, який зафарбовує епітелій у темно-синій, ближче до чорного кольору. Термін дії такого “тату” - 10-14 днів. За словами майстрині, джагуа буде триматись на шкірі довше, ніж тимчасові тату, бо малюнок рівномірно сходитиме в процесі оновлення епітелію. Також у Хмельницькому є можливість зробити татуювання хною. 

Пити для хоробрості не треба: поради від тату-майстрині

Для тих, хто лише планує чи мріє зробити татуювання, Марина Пастернак радить підготуватись. Для початку визначитись з малюнком, його ідеєю. Перегляньте подібні татуювання інших майстрів. В процесі зможете зрозуміти, який стиль вам подобається й підійде для втілення вашої ідеї. Ось кілька порад від майстрині:

  • Запитайте у майстрів, роботи яких вам сподобались, чи втілять вони цю ідею. 
  • Прийдіть на консультацію, обговоріть ескіз. Майстер може намалювати або приміряти на вас дизайн, кажіть що подобається, а що - ні. Татуювання це завжди індивідуальна робота майстра та клієнта. Ліпше перенести сеанс на іншу дату, допрацювати дизайн, ніж набити те, що не зовсім подобається. 
  • Важливо впевнитись, що у вас немає загальних протипоказів ( хвороби крові, хронічні хвороби у стадії загострення, та інше) та відносних ( простуда, прийом антибіотиків, та інше). 
  • Візьміть вихідний в цей день, щоб нікуди не поспішати й не стресувати через це
  • Добре відпочиньте й виспіться, поїжте й візьміть із собою перекус, одягніть зручний одяг, що не перетискатиме зону, де буде тату. 
  • Перед сеансом мінімум за 24 години не вживайте алкоголь й заплануйте сеанс так, щоб не вживати алкоголь ще 48 годин. 
  • Тату набиваю з 16 років лише за згодою й присутністю на сеансі когось з батьків.
  •  За будь-яких обставин консультуйтесь із своїм майстром.

“Пити чуть-чуть для хоробрості не варто, це впливає на ваш адекватний стан, збільшує болючі відчуття під час сеансу, розріджує кров, через що тату сильно кровить й вимиває пігмент зі шкіри”, - пояснює дівчина. 

Приклад парного татуювання мами з донькою
Хмельничанка зберегла на своїй руці картину, яку намалювала її мама у 5 років!

mariko.paster_art

Найчастіше дівчата набивають квіти у різних частинах тіла

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗ Коротко про головне - долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up