Переселенцям в Хмельницькому видаватимуть безкоштовні гарячі обіди: як зареєструватися

Переселенцям в Хмельницькому видаватимуть безкоштовні гарячі обіди: як зареєструватися
Тут і далі фото зі сторінки "Карітас. Хмельницький"
  • Отримати харчування може не кожен внутрішньо переміщений. 

  • Дізнавайтесь які категорії населення можуть претендувати на допомогу та що для цього потрібно.

В обласному центрі видаватимуть безкоштовне гаряче харчування для внутрішньо переміщених осіб. Це робитимуть представники благодійної організації “Карітас. Хмельницький”

Обіди видаватимуть безкоштовно, але лише впродовж 14 днів. Їх можуть отримати внутрішні переселенця, які жодного разу не брали їх та підпадають під категорії вразливості.

Відео дня

Хто саме може отримати допомогу

Внутрішньо переміщені особи, які евакуювалися до Хмельницького, жодного разу не отримували допомоги від організації “Карітас” та належать до однієї з категорій вразливості:

Для отримання допомоги потрібно попередньо зателефонувати за номером: +38 067 557 21 28 (з 9:00 до 17:30 з понеділка по п’ятницю).

— Ми також доставляємо обіди у шелтери, якими опікуємося. Якщо ви ВПО і потребуєте гарячого харчування, телефонуйте: 067 557 21 28, — додають в організації. 

Представники “Карітасу” також просять допомоги в хмельничан. Якщо ви можете допомогти продуктами для приготування гарячих обідів, то благодійники готові прийняти допомогу — городину, консервацію та інші продукти. Бажаючим також слід телефонувати за вказаним номером. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up