Петиції до влади: від зони Wi-Fi до перейменування Хмельницького

Петиції до влади: від зони Wi-Fi до перейменування Хмельницького
Сервіс електронних петицій у Хмельницькому запрацював на повну. Щойно місцеві депутати прийняли порядок оформлення звернень та їхнього розгляду, як пропозиції змін в життєдіяльності міста просто посипалися.

Два десятки нових петицій уже зареєстровані в сервісі та чекають на підтримку. У кожної з них є 90 днів для того, щоб набрати необхідні 500 підписів. У разі успіху петиції розглядатимуть в міській раді. Що ж пропонують автори звернень і від чого вже скоро може «боліти» голова в хмельницьких депутатів?

Тематика усіх петицій різна. Найбільше стосується діяльності громадського транспорту та благоустрою міста. Хтось хоче, аби відкрили новий маршрут. Комусь не вистачає зупинки чи не задовільняє стан тих, що уже є. Хочуть і відкриття зони відпочину та будівництво дитячого садочка в мікрорайоні Озерна.

Знайшовся і той, кому назва міста, схоже, «ріже вуха». Один з мешканців міста хоче жити не в Хмельницькому, а в Проскурові.

Відео дня

"Враховуючи трагічні події останніх років в нашій Державі та агресивну деструктивну роль, яку відіграє в них Росія, а також керуючись офіційними державними доктринами декомунізації та деколонізації, пропоную читачам цієї петиції", - йдеться у тексі петиції від Ярослава Михайловського.

Щодо зони Wi-Fi, то пропонується, що її створення має розпочатися із центральної частини міста і в подальшому поширитись на головні вулиці Хмельницького.

Нагадаємо, що першою петицією до хмельницької влади, яку зареєстрували, стала пропозиція назвати один із скверів у центрі міста іменем Андрія Кузьменка.

Щодо порядку оформлення петицій, то депутати вирішили, що вони мають заповнюватися лише українською мовою.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    А як туди зайти і подивитися? Ссилочки на сайт немає?

    Irina Redko reply Anonymous

  • Анонім

    Маразматиків у Хмельницькому ніяке ЧП не поб'є. Як можна пропонувати таке? Хоча реалізація більшості дійсно може покращити нам життя. Але цей недоісторик хворий на всю голову.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up