Під час пожежі у Шепетівці знайшли тіло чоловіка

Під час пожежі у Шепетівці знайшли тіло чоловіка
Тут і далі фото зі сторінки ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Загиблому було 73 роки. 

Минулої доби на Хмельниччині сталось 4 пожежі. На одній із них знайшли тіло чоловіка. Про це повідомляють в управлінні з надзвичайних ситуацій

Пожежа виникла в ніч на 15 листопада в місті Шепетівка. Місцеві жителі повідомили до Служби порятунку, що вогонь загорівся в житловому будинку на вулиці Степана Бандери. 

На згарищі пожежники знайшли бездиханне тіло чоловіка. Йому було 73 роки. 

Відео дня

Рятувальники зазначають, що пожежа виникла через ймовірне порушення правил монтажу пічного опалення. Згоріло покриття, перекриття, стіни та домашнє майно.

Цього ж дня згоріли трактори в полях поблизу сіл Вівся та Драчі, Хмельницького району. Ці пожежі ліквідовували вогнеборці 38 та 19 Державних пожежно-рятувальних частин та місцевої пожежної команди села Зеленці.

У Деражні також трапилась пожежа. На вулиці Козацька загорілась господарча будівля. Згорів дах,  дрова та дошки. Причиною загоряння називають коротке замикання в електромережі. 

Нагадаємо, днями під час однієї з пожеж загинув 49-річний чоловік. Смертельна подія трапилась вранці 7 листопада, у селі Святець Хмельницького району. Загорілась господарча споруда. 

Читайте також: На пожежі в Хмельницькому районі знайшли тіло чоловіка

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up