Підтримати Бурлика на хмельницький майдан приїхали депутати і члени "Свободи" з сусідніх областей

Підтримати Бурлика на хмельницький майдан приїхали депутати і члени "Свободи" з сусідніх областей
  • Автобусами і власними авто з Вінницької, Чернівецької та Тернопільської областей приїхали однопартійці депутата облради Віктора Бурлика.
  • Зранку усі зібрались на майдані перед Будинком рад.
  • Мають дві вимоги: закриття кримінального провадження проти Бурлика, який розтрощив турнікет, і звільнення Олександра Корнійчука.

Про те, що їде у Хмельницький на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат Вінницької міської ради від "Свободи" Дмитро Уманець. Він оприлюднив фото з салону автомобіля із підписом: "Їдемо на підтримку Віктор Бурлик!!! Один за всіх і всі за одного!".

Але це не єдина підтримка депутата Хмельницької облради. Приїхали в місто "свободівці" і з Тернополя. Щоправда, невідомо у якій кількості. Навпроти ХОТРК "Поділля-центр" по вулиці Володимирській стоїть автобус з тернопільськими номерами. Крім того, на майдані журналістам vsim.ua вдалося поспілкуватися з представниками "Свободи" з Чернівців. 

Нагадаємо, що сьогодні, 23 березня, під час сесії Хмельницької обласної ради члени ВО "Свобода" вийшли на акцію для підтримки Віктора Бурлика, який влаштував погром в Будинку рад. Дії депутата поліція кваліфікує як хуліганство (ч. 2 ст.296 Кримінального кодексу України)

Відео дня

Читайте такожЧому поліція не зупинила депутата від “Свободи”, коли він трощив турнікет в Будинку рад 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олег

    Хай краще подивляться на свого тягнибика і на сабія місцевого клоуна. Це ще ті КНУРІ
  • Макс

    Бурлика на нари !!!!!!!!!!
  • Anonymous

    Все змішалось в одну купу котлети, мухи і Свобода..... закриття справи та припинення рейдерства!!! Чому пікет ОДА, а не скажімо САНЕпідемстанції.... адже що ті, що ці не мають відношення ні до того ні до іншого.... Ну пішли б до Управління поліції, прокуратури накрайняк... ну чи по традиції СБУ знову полити, Свобода ж показала як це робиться у 2014-му... - 2 тролейбуси та вигорівше приміщення... Але ж нічого з бюджету віддали міста, замість того щоб щось побудувати чи реконструювати... От і Свободи сутність розтрощити, спалити та поломати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up