Пили настоянки й співали пісні: що було на Агро Поділля 2019 (ФОТО)

Пили настоянки й співали пісні: що було на Агро Поділля 2019 (ФОТО)
  • Субота в Хмельницькому видалася сільськогосподарською.
  • Тисячі хмельничан відвідали агропромислову виставку.
  • Що цікавого там було, бачили журналісти vsim.ua.

Традиційна сільськогосподарська виставка відбулася сьогодні, 7 вересня. Дібратися до пункту призначення можна було на автобусі. Із певною періодичністю він їхав від автовокзалу №3. Популярність “агро” заходу стала зрозумілою вже в дорозі: в транспорті не було де розступитися.  А далі - затори. Чим ближче до не діючого ТСЦ “Поділля”, тим дорога ставала довшою.

Як тільки доїхали до дійства, люди покинули автобус і ринули хто куди. Сільськогосподарська виставка була немов поділена на кілька частин. Там співають, тут танцюють, а там далі - продають. І тут, як то кажуть, очі розбіглися. Окрім того, що продавали всяку всячину, на території було повно місць, щоб випити, закусити, потанцювати і навіть виспатися. 

Перше, що кинулося в поле зору - величезний напис із сіна: “Агро Поділля 2019”. Він був одним із десятка фотозон. Цікавими виробами дивували гості з різних районів області. Наприклад, господар і господарочка, яких вирізали з гарбуза, здоровецькі короваї та сільські хатини, що зімітували із звичайних кіосків. 

Відео дня

Трохи далі знаходилася сцена. Там нагороджували кращих фермерів і співали народні пісні. Та от увагу людей більше привертала не шоу-програма. Сотні поглядів були прикуті до карти України. Адже вона була виконана із справжніх тістечок (на вигляд - дуже апетитних).

Неподалік сцени смажили м’ясце, наливали настоянку або прохолодне пиво. Із кожною хвилиною вільних місць за столиками ставало все менше й менше. Перепочивши, усі рухалися виставкою далі. Загалом - йшли до торгівельних прилавків. Там обирали товари для дому: купували мед, грудинку чи плетену корзинку. 

Друзі, а ви були на виставці “Агро Поділля 2019”?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up