“Пів світу плаче, а наш Камʼянець скаче…” Святкування Дня міста завершилося скандалом

“Пів світу плаче, а наш Камʼянець скаче…” Святкування Дня міста завершилося скандалом
Колаж vsim.ua
  • День міста у Кам'янці-Подільському завершився гучною вечіркою в парку Героїв Євромайдану.

  • Міська рада каже, дозволу на дискотеку не давали, а винних покарають. 

Цими вихідними Кам’янець-Подільський відзначав День міста. З цієї нагоди у мерії запланували кілька заходів. Однак, все завершилось черговим скандалом. Розповідаємо подробиці. 

Які заходи проходили в місті

З нагоди Дня міста в Кам’янці зранку 20 травня провели міжконфесійний молебень "За Україну, Кам'янець і мир" на майдані Відродження. 

Після того на Руськофільварецькому кладовищі поклали квіти до Дня пам'яті жертв політичних репресій, а в сквері Героїв вшанували пам'ять кам'янчан, які загинули в російсько-українській війні. 

Відео дня

Далі відбулась родинна хода — від майдану Відродження до Старого міста. Після цього біля Ратуші нагородили учнів і студентів — переможців Всеукраїнського конкурсу-пленеру "Замковий етюд". 

По обіді в сквері Європейський відбувся благодійний велозаїзд. А в цей час на площі Польський ринок копи влаштували майстер-класи для діток. Саме такі заходи анонсували у міській раді Кам’янця. 

“Танці на сльозах та кістках”

Ввечері того ж дня у парку Героїв Євромайдану влаштували гучну дискотеку. Відео події кам’янчани запостили в соцмережах:

 

Хто саме був організатором гулянки наразі невідомо. Кам’янчани в коментарях відреагували на вечірку негативно. Називають її шабашем, цирком та звинувачують місцеву владу. Наводимо деякі коментарі:

Щоправда кілька коментарів було й на захист тих, хто відривався на диско:

Що кажуть у мерії

У міській раді Кам’янця сьогодні, 21 травня, відреагували на ситуацію. Кажуть, у програмі заходів жодних дискотек не було. А організаторів обіцяють покарати. 

— У програмі мистецьких та благодійних заходів на підтримку ЗСУ до Дня міста дискотек передбачено не було. Встановлюються обставини. Винні відповідальні особи будуть притягнуті до відповідальності, — йдеться у повідомленні прес служби мерії Кам’янця. 

 

 

А якої думки ви про подібні дискотеки під час війни? Висловлюйте свої міркування у коментарях.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (93)
  • Валентина Андросевич

    Танці на крові....А винних не має
  • Загаровський Петро

    Жахливо хворе суспільство
  • Тамара Шевчук

    Який може бути День міста,коли іде війна і гинуть люди?
  • Ядвіга Сірецька

    Позор

keyboard_arrow_up