«Плоскирівська майстерня»: у Хмельницькому збирають речі для гончарства та ковальства

«Плоскирівська майстерня»: у Хмельницькому збирають речі для гончарства та ковальства
Фото ілюстративне
  • У майстерні можна буде власноруч виготовити виріб. 

  • Та спершу просять нести непотрібні вдома  старі інструменти, речі побуту та інтер'єрний декор, які допоможуть створити антураж.

У Хмельницькому організували новий проект — «Плоскирівська майстерня». Він буде на базі спортивно-культурного центру «Плоскирів». У майстерні всі бажаючі зможуть долучитись до гончарного мистецтва та в ковальні виготовити виріб власноруч. Про це повідомляють у міській раді.

— Ми збережемо традиції українських народних ремесел, поширимо інформацію про них, та в нашій майстерні зможуть всі охочі творчо проводити час разом з дітьми, — йдеться в повідомленні. 

Цей заклад також стане місцем, де буде відбуватися інтеграція ВПО, там зможуть проходити арт-реабілітацію ветерани війни. 

Відео дня

Але аби майстерня функціонувала у ній потрібно відтворити побут та створити антураж. Тож серед містян оголосили збір речей старовини та предметів побуту. 

— Якщо ви маєте старі інструменти, речі побуту, інтер'єрний декор, або ж навіть у Вас є гончарне коло, яким Ви не користуєтесь — ми готові все це прийняти в дар для доброї справи!

Приносити речі можна в спортивно-культурний центр «Плоскирів» за адресою вулиця Шухевича, 90 та в басейн «Плоскирів» за адресою вулиця Зарічанська, 11Ж. Детальну інформацію можна отримати за телефоном: (067) 381-44-38.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Спортивно-культурний центр «Плоскирів»

    Щиро вдячні за інформаційну підтримку!

keyboard_arrow_up