Плюс два тролейбуси: від сьогодні хмельничан возять нові "Богдани"

Плюс два тролейбуси: від сьогодні хмельничан возять нові "Богдани"
На маршрути міста вийшли ще два «Богдани», на яких витратили близько 8,4 мільйони гривень. Перших пасажирів новенькі «рогаті» сьогодні, 12 січня, возять за маршрутом «Катіон-Ракове».
Те, що тролейбусний парк має поповнитись новим транспортом в «Електротрансі» обіцяли ще минулого року. На балансі комунального підприємства тролейбуси з’явились ще минулого місяця. Придбали їх у луцькому підприємстві «Богдан Моторс».
Попереднього разу, у серпні, два нові луцькі "Богдани" запускали з оркестром та піснями. Представлення відбувалось у центрі міста. 
Урочистий вихід ще двох тролейбусів організували на території "Електротрансу". Обійшлося без зайвого пафосу. А далі  вони попрямували за вказаними маршрутами.
- Я вже маю досвід, тому довго вчитись керувати саме цим тролейбусом не треба, - каже водій  Ольга Мазур.-  Працюю вже більше 20 років. Вчитись було не дуже важко. Враження - дуже чудові. Тролейбус цей дуже гарний, комфортний і теплий. 
За словами директора комунального підприємства «Електротранс» Віктора Паламарчука, оновлення рухомого складу на цьому не закінчиться. Вже у наступному році підприємство може поповнитись ще 2-3 сучасними тролейбусами.
- Відгуки наших пасажирів такі, що це зручно і швидко. На сьогодні на балансі «Електротрансу» знаходиться 105 тролейбусів. На лінію щодня виходить 72-75. Проблема у тому, що ми маємо можливість випускати на лінії більше транспорту, в порядку 90-95, однак не вистачає водіїв. Нам вкрай було б необхідно ще 30-35 людей. Тому будемо набирати, навчати, щоб ми могли впевнено йти вперед  і могли заповнити наше місто тільки екологічно чистим транспортом. 
Як і попередні, тролейбус обладнаний системою wi-fi. Окрім цього, є пандуси та сигнальні кнопки до водія.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Знов дерибан і відкати.
  • Анонім

    Знов гроші з бюджету дерибанять.
  • Анонім

    Найулюбленіша справа чиновників - використання бюджетних коштів. Всі добре пам'ятають лавочки для Харківського метро за 14000 грн. А Wi-Fi, ну дуже потрібний для пенсіонерів,  тобто переважаючої категорії пасажирів тролейбусів.
  • Анонім

    От краще б купували машини,  ніж вулиці переназивали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up