Поблизу Південного Бугу хочуть знести ворота, що обмежують під’їзд до річки

Поблизу Південного Бугу хочуть знести ворота, що обмежують під’їзд до річки
  • Ворота перекривають виїзд на ґрунтову дорогу.

  • Нею можна дістатися майже до берега річки, а також до Західно-Окружної.

У міськраді хочуть знести огорожу, розташовану на узбережжі Південного Бугу поблизу кінно-спортивного клубу «Тамерлан». В проєкті рішення виконкому йдеться, що огорожа встановлена самовільно. Знести її мають працівники комунального підприємства «Хмельницькбудзамовник». У коментарі журналістам vsim.ua виконуючий обов’язки начальника управління архітектури Максим Дружинін уточнив, що в документі йдеться про ворота.

Ми побували біля кінно-спортивного клубу «Тамерлан» та оглянули там місцевість. Ворота, які пропонується знести, є замкненими. Обійти їх може будь-яка людина, а от автомобілі проїхати не мають можливості. Ворота не дозволяють машинам виїхати з Нижньої Берегової на ґрунтову дорогу, що пролягає вздовж Південного Бугу до Західно-Окружної. Цією ж ґрунтовою дорогою, за даними «Open Street Map», можна дістатися також до лісонасаджень вздовж річки. За даними публічної кадастрової карти, територія, де розташовані ворота, не є приватною.

Червоним позначене місце розташування воріт

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Мастер Автополив

    Скорее всего этот забор самовольно установили москальские диверсанты. Вышли из поезда Москва-Хмельницкий, купили все на местном рынке и поставили. Потом уехали.

    Elena Dostavka reply Мастер Автополив

    шо,опять зрадонька?)))))))))

    Мастер Автополив reply Elena Dostavka

    нет, перемогонька!

    Elena Dostavka reply Мастер Автополив

    )))))))))))))))) уже позитивная динамика значит)
  • Игорь Пирог

    Сделаем дорогу, а потом застроим все высотками! А зачем нам природа? Все застроить и забетонировать и пох , что речки пересыхают! Сымчышын найкращий мер!

    Ruslan Bronislavovich reply Игорь Пирог

    Игорь Николаевич ,біля річки ту землю зайняли і огородили ще за довго до Симчишина,так що копайте глибше...
  • Сергей Попович

    Так это про эту дорогу писали что хотят соединить Западно-окружную и Заречанскую.
  • Андрей Маливанчук

    Правильна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 у Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up