Початок вакцинації від COVID-19 та нові тарифи: які зміни чекають на хмельничан у лютому

Початок вакцинації від COVID-19 та нові тарифи: які зміни чекають на хмельничан у лютому
  • В останній місяць зими на нас чекає кілька важливих змін.
  • Одна з найважливіших – запланована вакцинація від коронавірусного захворювання.

1. 

З лютого в Україні розпочнеться вакцинування від COVID-19. У МОЗ вже розробили календарний план з безкоштовної вакцинації на поточний рік.

Щеплення робитимуть у чотири етапи: від січня до квітня 2021 року; від квітня до червня; від червня до вересня та від вересня до березня 2022 року. Україні можуть виділити від 100 до 200 тисяч доз вакцини BioNTech/Pfizer. Водночас в межах COVAX Україна може також отримати й інші вакцини, зокрема, AstraZeneca, Novavax і Sanofi. 

Відео дня

2. 

Відповідно до рішення Уряду від лютого в Україні встановлена гранична вартість газу для побутових споживачів — 6,99 гривні за кубометр. Ця ціна діятиме до кінця карантину або опалювального сезону — залежно від того, що закінчиться раніше.

"Хмельницькгаз Збут" виконає рішення Кабміну та постачатиме газ клієнтам за встановленою ціною - 6,99 грн за куб м без урахування вартості доставки блакитного палива.  

3.

Із 1 лютого для безкоштовного проїзду в комунальному громадському транспорті Хмельницького пільговики мають мати при собі відповідне посвідчення + електронний квиток. Саме ці два документи вони повинні мати, аби їхати у тролейбусах безкоштовно. Інакше доведеться платити або ж не їхати зовсім. 

4. 

В Україні 1 лютого стартує реєстрація на основну сесію Зовнішнього незалежного оцінювання. Вона триватиме до 5 березня. До 30 квітня зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки з часом і місцем проведення ЗНО. Результати тестів будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 30 червня.


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Olga Khmelevskaya

    Серйозно?
    У мене в особистому кабінеті 104.ua стоїть вартість більше 9 грн за кубометр. Хоча у мене лише газова плита.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up