Почесні звання та медалі "за працю". Президент нагородив медиків Хмельниччини

Почесні звання та медалі "за працю". Президент нагородив медиків Хмельниччини
Фото ілюстративне
  • Володимир Зеленський відзначив лікарів з нагоди їх професійного свята.

Президент відзначив лікарів Хмельницької області з нагоди Дня медичного працівника. Відповідний указ опублікували та сайті глави держави.

У ньому сказано, що за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров'я, надання кваліфікованої медичної допомоги, рятування життя людей, сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджено:

- медаллю “За працю і звитягу”:

Відео дня
  • сестру медичну відділення державної установи “Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області” Олену Іваскевич, 
  • начальника Центру державної установи “Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області” Андрія Оліпера,
  • сестру медичну державної установи “Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області” Вікторію Чехіру.

- почесне звання “Заслужений донор України” присвоєно молодшій медичній сестрі комунального неприбутковою підприємства “Хмельницький обласний центр служби крові” Розалії Дунець;

- звання “Заслужений лікар України” отримав головний лікар Хмельницького обласного онкологічного диспансеру В’ячеслав Мороз.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Марія Давиденко

    медики заслуговують на це. Срлдіваюсь, фінансово їх теж преміюють

    Ольга Олюся reply Марія Давиденко

    Марія Давиденко медсестра або санітарка на таке може заслуговувати, але ні в якому разі не лікарі. Бо на кожному кроці називають тобі "суму грошей", яку вони хотять.
  • Читатель

    Санитарок и медсестер надо награждать, а докторов и врачей  которые почти все взяточники ,надо в тюрьму сажать,
    Но у нас в стране всё через задницу делается, потому что политики ,олигархи и чиновники ну очень далеко от народа.
    И теперь мы видим очередную показуху, которая ничего не меняет в самой сути вопроса.

    Таня reply Читатель

    медсестри теж хотять щоб їм платили за уколи крапельниці
    ціла система, і кажуть ой в нас така мала ЗП. а вони питають пацієнтів яка в них ЗП?
    було  таке, такий цинізм
  • Татьяна Прокопенко

    За що нагороди?

    Ksana Lebid reply Татьяна Прокопенко

    Андрей Богуш нічим думати. Вибори показали.

    Ольга Олюся reply Татьяна Прокопенко

    Андрей Богуш останні роки лікарі об'єднуються тільки з грошима, а люди і їх хвороби не цікавлять медиків

    Андрей Богуш reply Татьяна Прокопенко

    Якщо пацієнт об'єднується з лікарем, то він може перемогти хворобу, а якщо він об'єднується з хворобою, то лікар безсилий. В останній рік з лікарів посилено формують образ злочинців, корупціонерів, недоучок. Кажуть, що їх вільно можна замінити парамедиками. У наших пацієнтів формують неприязнь і недовіру до лікарів, не замислюючись про те, що в результаті пацієнти можуть залишитися один на один зі своїми хворобами. Подумайте про це на дозвіллі.
  • Лилия Гандзюк

    Деяких медиків треба позбавляти водійських прав, щоб пяним не сідали за кермо і нестворювали аварій, а не медалі вручати.

    Лилия Гандзюк reply Лилия Гандзюк

    Дима Кучка, ще й з роботи звільняти.

    Лилия Гандзюк reply Лилия Гандзюк

    Дима Кучка,а чого ні?

    Pavlo Yehorov reply Лилия Гандзюк

    Дима Кучка

    Дима Кучка reply Лилия Гандзюк

    Лилия Гандзюк ні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up