Погодинні відключення світла скасовані, - Укренерго

Погодинні відключення світла скасовані, - Укренерго
Фото ілюстративне
  • В "Укренерго" заявили про скасування погодинних відключень світла.

Сьогодні, 31 жовтня, ворог знову завдав удару по об’єктах критичної інфраструктури. Через це було прийнято рішення щодо погодинних відключень світла. В “Хмельницькобленерго” навіть надали графіки за районами електромереж. Згодом в “Укренерго” повідомили про скасування таких відключень. 

Крім того, в “Укренерго” просять заощаджувати споживання електроенергії. Саме це допоможе втримати баланс в енергосистемі і не допустити аварійних пошкоджень електромереж через перенавантаження.

Відео дня

Читайте також: Масований обстріл України: які наслідки на Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Оля Шевчук

    А у нас ні
  • Людмила Козловська

    Чому в Ракове горять на вулиці лампочки перед під’їздами цілу ніч до 9.00 ранку. Інколи і вдень. Це така необхідність?Чому ніхто не контролює?А де голови ОСББ?
  • Es fero

    ВИБАЧАЮСЬ ЗА СВІЙ КОМЕНТАР. ЛОГІЧНО..... " Але Росія і надалі регулярно здійснює атаки на інфраструктурні об'єкти. Зважаючи на це, уряд закликав підприємців та населення зменшити споживання електроенергії."
  • Elina Sherbakova

    Дуже цікаво чому в місті "Лас-Вегас"?Усі вуличні ліхтарі світяться!!!!Чому не економлять електроенергію?

    Es fero reply Elina Sherbakova

    АЛЬО МИ ЖИВЕМО НА АЕС І НЕ ТІЛЬКИ НАША ОБЛАСТЬ. ЯКА ЕКОНОМІЯ???????????? ДЕ ЛОГІКА . ЯКЩО ВИСОКОВОЛЬНТІ ЙДУТЬ НА ЕКСПОРТ  ТО ДЕ ГРОШІ ЛЮДЯМ? НАРОДУ. ЯКИЙ ЖИВЕ НА АЕС? ЧОМУ ФРАНЦІЯ НЕ ПОСТАЧАЄ НА ЄВРОПУ. В НИХ НАЙБІЛЬШЕ АЕС ЯКЩО НЕ ПОМИЛЯЮСЬ, ДЛЯ ЧОГО ЕКОНОМІЯ. В НАС АВАРІЙНЕ ЧИ ЕКОНОМНЕ ВИКЛЮЧЕННЯ? НУ рашка САМО СОБОЮ.  ГАТИТЬ І ВСЕ.

keyboard_arrow_up