Показали як виглядає оновлена камера у хмельницькому СІЗО

Показали як виглядає оновлена камера у хмельницькому СІЗО
Фото - ДУ "Хмельницький слідчий ізолятор"
  • В слідчому ізоляторі завершили ремонтні роботи. 
  • Що там змінилось?

У слідчому ізоляторі Хмельницького завершили ремонтні роботи. Зокрема, змін зазначала камера № 36, розрахована на утримання вісьмох осіб. Як все виглядає?

Відомо, що ремонтні роботи проводили в рамках реалізації завдань, визначених стратегією реформування пенітенціарної системи України на період до 2026 року. Долучилась і міська рада.  Про це інформують на сторінці ДУ "Хмельницький слідчий ізолятор". До слова, у скільки обійшовся ремонт камери, в установі не повідомляють. 

Йдеться про те, що там облаштували відгороджений санвузол із забезпеченням вимог приватності, встановлено нову сантехніку, замінено стару електромережу з подальшим монтажем сучасного Led-освітлення, а також відремонтували підлогу, встановили металопластикові вікон, пофарбували стін та стелі у світлі кольори за встановленим єдиним, для УВП та СІЗО, дизайн-кодом. Мовляв, природнє освітлення дозволить засудженим зручно читати і писати. Через це у камері зменшили рівень заґратованості вікон.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Oleg Sandula

    Де Український чвк з зека?
  • Лариса Шкробот

    Дуууже актуально!
  • Natali Rudenko

    Поставлять тоді як наших простих  дітей і чоловіків посадять бо не так воювали , бо щей таке буде, бо мажорів і верхушки не буде ні на войні ні втюрмі як нищили простих людей так і далі , а терпець колись закінчиться хлопців , буде біда вкінці їм усім.
  • Читач62

    І чим хвалимось?

keyboard_arrow_up